Life

Carmen de la Sălciua, pelerinaj alături de soacră și Marian Corcheș. Cum s-au fotografiat în Ierusalim

Carmen de la Sălciua a plecat într-un pelerinaj alături de partenerul de viață, Marian Corcheș și de mama acestuia. Interpreta de muzică de petrecere a vizitat numeroase lăcașuri de cult.
12.05.2022 | 08:49
Carmen de la Salciua pelerinaj alaturi de soacra si Marian Corches Cum sau fotografiat in Ierusalim
Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș, pelerinaj în Ierusalim. Nu a lipsit nici soacra cântăreței. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Culiță Sterp le-a arătat urmăritorilor săi pe unde s-a plimbat și unde s-a rugat în Ierusalim. Cântăreața a rămas plăcut surprinsă de atracțiile religioase din Bethleem și de locurile unde s-a născut Mântuitorul Iisus Hristos.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș, pelerinaj în Ierusalim. Nu a lipsit nici soacra cântăreței

Carmen de la Sălciua a plecat însoțită de cel care urmează să-i devină soț, Marian Corcheș, dar și de mama acestuia, Maria. Cei trei nu au ezitat să se fotografieze împreună la o mănăstire, femeile având capetele acoperite cu năframă.

ADVERTISEMENT

„Astăzi, din nou o zi frumoasă și plină! Am început pelerinajul cu Mănăstirea Sf Sava, o mănăstire în care slujesc în jur de 20 de monahi, dintre care unul este român. Aici nu au acces femeile, ci doar bărbații.

Femeile pot merge doar până la turnul femeilor, unde pot privi o panoramă a mănăstirii. Această mănăstire este printre cele mai vechi din lume, fiind printre puținele lăcașuri cu viață neîntreruptă de rugăciune și păstrarea întocmai a tradițiilor sfinte. 

ADVERTISEMENT

Am oprit la un magazin din Bethleem unde aveau obiecte bisericești sculptate din lemn de măslin, cel mai rezistent lemn. Absolut superb ce fac acești oameni.

Am pornit apoi la Biserica Nașterii Mântuitorului, unde încărcătura sufletească ajunge la apogeu. Foarte profundă trăirea acestui loc sfânt. Am colindat și o colindă la locul nașterii.

ADVERTISEMENT

Icoana Maicii Domnului care zâmbește este icoana pe care mulți români o cumpără și de asemenea e foarte importantă pentru creștini. E singura icoană în care Maica Domnului zâmbește, le-a spus artista fanilor de pe Instagram.

Carmen de la Sălciua, Marian și Maria Corcheș
Carmen de la Sălciua, Marian și Maria Corcheș, în pelerinaj. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Carmen de la Sălciua, la Zidul Plângerii. Ce a transmis cântăreața

Carmen de la Sălciua a mers apoi la locul mormântul regelui David, dar și la Zidul Plângerii, unde fiecare om care se roagă lasă un bilețel cu dorința pe care o are. De asemenea, pelerinii pot mulțumi pentru tot ce au primit.

ADVERTISEMENT

După ce a străbătut străzile din Ierusalim în pelerinaj cântăreața de muzică de petrecere s-a oprit să cumpere și cadouri pentru oamenii dragi. Solista s-a bucurat să afle și că ultima sa piesă a intrat în trendingul de pe Youtube.

ADVERTISEMENT