Life

Ce planuri și-a făcut Carmen de la Sălciua după ce iubitul ei a divorțat. “Nu eram în cea mai bună postură”

Carmen de la Sălciua își poate face liniștită planurile de viitor alături de iubitul ei. Bărbatul a acceptat să-și asume toată vina, așa că divorțul s-a încheiat rapid.
23.01.2022 | 18:08
Ce planuri sia facut Carmen de la Salciua dupa ce iubitul ei a divortat Nu eram in cea mai buna postura
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș își pot trăi în liniște povestea de dragoste. Bărbatul a divorțat în urmă cu doar câteva zile.

Totul s-a încheiat rapid, după ce afaceristul a hotărât să-și asume toată vina.

Într-o intervenție în cadrul unei emisiuni, artista a vorbit despre planurile de viitor pe care le-a făcut.

ADVERTISEMENT

Ce planuri și-a făcut Carmen de la Sălciua după ce iubitul ei a divorțat. “Nu eram în cea mai bună postură”

Carmen de la Sălciua este mai fericită ca niciodată. Iubitul ei a încheiat divorțul mai repede decât se aștepta. Acum, cei doi sunt liberi să-și facă planurile de viitor. Artista a acordat un interviu în care a explicat ce s-a întâmplat.

Aceasta a declarat că l-a convins pe Marian Corcheș să-și asume toată vina, lucru care a mirat-o și pe fosta soție.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua și-a dorit ca lucrurile să se termine cât mai repede, pentru că o perioadă a fost într-o postură dificilă.

“Și-a asumat vina pentru a se termină mai repede procesul de divorț, altfel ar fi durat foarte mult și nu ne este favorabil, nu-mi este favorabil nici mie, nici lui.

ADVERTISEMENT

Atâta timp cât o relație nu mai merge, nu mai contează a cui este vina! Era mai bine pentru el să-și asume vina pentru a nu se mai lungi tot acest tăvălug, altfel ar fi putut dura chiar și un an de zile”, a declarat cântăreața la Antena Stars. 

Fosta soție a lui Marian Corcheș a declarat că artista l-ar fi asistat pe bărbat în sala de judecată, dar aceasta a infirmat totul.

ADVERTISEMENT

În momentul în care cei doi și-au început relația, bărbatul era însurat, dar spunea că nu mai avea nicio relație cu fosta sa soție. Acum, artista a recunoscut că încep să-și facă planurile de viitor. Și-au cunoscut familiile și locuiesc deja împreună.

“Pentru a se așeza lucrurile pe un făgaș normal, întâi trebuie să se rezolve niște chestii din trecut, și postura această în care eu eram, nu era cea mai bună pentru mine, și atunci am ales calea cea mai bună, să divorțeze din vină lui”, a adăugat interpreta.

ADVERTISEMENT