Life

Carmen de la Sălciua, prima declarație după ce s-a spus că este însărcinată: “Mi-aș dori mai mult o fetiță”

Carmen de la Sălciua a lămurit situația cu privire la presupusa sarcină care a provocat o adevărată avalanșă de speculații în rândul fanilor ei care deja o felicitau pentru copil.
06.06.2022 | 12:21
Carmen de la Salciua prima declaratie dupa ce sa spus ca este insarcinata Mias dori mai mult o fetita
Carmen de la Sălciua și logodnicul ei, Marian, își doresc un copil. Dacă se poate, cei doi vor o fetiță / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua își dorește enorm un copil alături de Marian, partenerul ei de viață. Cu toate acestea, mărturisește artista pentru FANATIK, încă nu a rămas însărcinată, chiar dacă ”lucrează” la acest lucru alături de iubitul ei.

Carmen de la Sălciua, pregătită să devină mamă: ”Nu sunt însărcinată, dar chiar îmi doresc”

În exclusivitate pentru FANATIK, Carmen de la Sălciua a vorbit despre dorința ei de a avea un copil alături de Marian, logodnicul său. ”Eu și Marian suntem într-o perioadă foarte bună, ne pregătim să mergem și mai departe cu relația, așa cum este creștinește.

ADVERTISEMENT

Abia m-am întors din Italia, a fost bine la concerte, sunt obosită, dar mă bucur de fiecare moment petrecut alături de Marian”, explică în exclusivitate cântăreața. Ba chiar, cu umor, a analizat motivele pentru care s-a ajuns la speculații cu privire la o posibilă sarcină de-ale sale.

”Faptul că aveam puțină burtică într-o fotografie nu înseamnă că sunt însărcinată. Poate e o poză în care poziția nu mă avantaja. Nu am burtică, cred (râde, n.red.), dar uneori așa pare din cauza ținutei, din cauza poziției”, a mai precizat, pentru FANATIK, Carmen de la Sălciua.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, recunoaște celebra artistă, și-ar dori enorm să devină mamă. Și, dacă ar fi pe alese, și-ar dori să fie, prima oară, mamă de fată.

“Se va întâmpla doar când va dori Dumnezeu”

Chiar dacă recunoaște că nu este însărcinată, Carmen de la Sălciua a dezvăluit pentru FANATIK că vrea din suflet să se întâmple o asemenea minune cât mai curând. ”Nu sunt însărcinată, dar chiar îmi doresc. Eu mi-aș dori parcă mai mult o fetiță, că fetele sunt mai apropiate, cred, de părinți, dar ce îmi va da Dumnezeu va fi bine. Important este doar să fie sănătos, să fim fericiți ca familie”, a mai precizat cântăreața.

ADVERTISEMENT

Și, amuzându-se, a dezvăluit că ea și Marian lucrează la acest aspect al vieții lor, mai ales că și-au făcut planuri de nuntă pentru anul viitor. ”Și eu, și Marian ne dorim copil, se va întâmpla doar când va dori să se întâmple Dumnezeu. Până atunci, ne pregătim”, a mai spus cântăreața.

Când se căsătorește Carmen de la Sălciua: “Facem nuntă pentru noi”

Până la momentul în care vor reuși să se bucure de anunțul unei sarcini, Carmen de la Sălciua și Marian se pregătesc de cel în care vor face nunta. La Biserică, așa cum își dorește cântăreața.

ADVERTISEMENT

”Ne vom căsători, dar nu am o dată exactă, încă. Eu vreau să facem cununia, la Biserică, în fața preotului, mie mi se pare foarte important să cunoaștem taina căsătoriei împreună. Nu vreau să facem doar o logodnă, ci slujba completă a cununiei. O vom face chiar dacă asta înseamnă să facem și actele înainte (…)

Facem nuntă pentru noi, cred că nu am nevoie de reclamă, de bartere, de tot felul de lucruri din-astea. Cel mai probabil, nunta va fi la anul, dar cununia vreau să o facem anul acesta”, ne-a dezvăluit Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua și Marian se iubesc de aproape un an

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, Carmen de la Sălciua și Marian, partenerul ei de viață, se iubesc de la începutul toamnei anului trecut. Relația lor, deja una cât se poate de serioasă, a trecut prin încercarea unui divorț, Marian fiind căsătorit la momentul în care el și Carmen s-au îndrăgostit.

”Eu nu o să mai divorțez niciodată, așa mi-am propus. Nu voi repeta greșelile făcute, iar eu, acum, nu sunt femeie de lăsat”, ne explica frumoasa Carmen de la Sălciua referindu-se la relația pe care o are cu Marian și pe care o vede pentru totdeauna.

În altă ordine de idei, Carmen de la Sălciua și Marian au pornit o afacere împreună, cei doi urmând să deschidă, în această vară, o pensiune, în Alba, o investiție la care lucrează în fiecare moment liber pe care îl au cei doi.

ADVERTISEMENT