Life

Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată: “Deocamdată nu am simptome”

Carmen de la Sălciua a avut o primă reacție după ce s-a speculat că ar fi însărcinată. Cântăreața a explicat cum stau, de fapt, lucrurile.
08.11.2022 | 20:29
Carmen de la Salciua prima reactie dupa ce sa zvonit ca ar fi insarcinata Deocamdata nu am simptome
Ce spune Carmen de la Sălciua despre o posibilă sarcină. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a reacționat după ce s-a scris că ar fi însărcinată. Fanii artistei au crezut că aceasta așteaptă un copil după ce au văzut câteva imagini care i-au pus pe gânduri.

Reacția lui Carmen de la Sălciua după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată

Cântăreața a clarificat speculațiile apărute în mediul online în legătură cu o posibilă sarcină.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua le-a dat internauților de înțeles că este însărcinată după ce salopeta pe care a purtat-o la un concert susținut recent în Germania i-a lăsat la iveală burtica.

Fanii au crezut imediat că vedeta și soțul ei, Marian Corcheș, cu care s-a căsătorit în mare secret luna trecută, așteaptă un copil.

ADVERTISEMENT

De altfel, Carmen de la Sălciua a declarat recent că și-ar dori să devină mamă la un moment dat.

Interpreta de muzică de petrecere a lămurit subiectul sarcinii. Artista nu are simptome, dar nici nu și-a făcut un test până acum. Cel mai probabil, cântăreața va afla verdictul după ce va ajunge înapoi în România.

ADVERTISEMENT

“Sinceră să fiu, nu știu dacă sunt însărcinată sau nu pentru că nu mi-am făcut test de sarcină.

Acum sunt pe drum și venim spre România și probabil că voi dezlega misterul în țară. Deocamdată eu nu am simptome.”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

În plus, artista a postat și o imagine cu o fetiță îmbrăcată în portocaliu, așa că cei care o urmăresc au fost convinși că e vorba despre o sarcină.

Cu toate acestea, solista nu a vrut să transmită un anumit mesaj prin intermediul acestei imagini. Artista spune că i-a plăcut fotografia cu micuța și de aceea a ales să o împărtășească și cu urmăritorii de pe rețelele sociale.

“Mie mi-a plăcut imaginea. Nu m-am legat de ceva, nu am vrut să creez vreo strategie sau să le dau  de gândit oamenilor.

Mi-a plăcut imaginea cu fetița asta și am postat-o. Mi se pare o fetiță foarte mișto îmbrăcată și atitudinea ei mi s-a părut foarte mișto.”, a explicat ea pentru sursa citată.

Cântăreața vrea să aibă un copil în viitor

În cadrul aceluiași interviu, Carmen de la Sălciua a spus că vrea să devină mamă în viitor.

Cântăreața preferă să nu planifice acest lucru și să lase totul în mâinile Lui Dumnezeu. Artista este convinsă că totul se va întâmpla la momentul potrivit.

“Doamne ajută! Dacă Dumnezeu își dorește asta pentru mine probabil că așa va fi, dacă e doar o alarmă falsă e doar o alarmă falsă. Dumnezeu știe când va fi momentul și timpul meu.”, a adăugat interpreta.

ADVERTISEMENT