Life

Carmen de la Sălciua, reacție la vlogul Oanei Zăvoranu: „O apreciez foarte mult”. Ce lucruri neadevărate s-au spus despre ea

Carmen de la Sălciua a vorbit pentru FANATIK despre vlogul Oanei Zăvoranu în care aceasta a spus despre ea că mocangește la fel ca mulți artiști.
03.06.2021 | 12:30
Carmen de la Salciua reactie la vlogul Oanei Zavoranu O apreciez foarte mult Ce lucruri neadevarate sau spus despre ea
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a clarificat în exclusivitate pentru FANATIK câteva din lucrurile spuse de Oana Zăvoranu în noul ei episod de pe Youtube.

Îndrăgita cântăreață de muzică de petrecere spune că nu are absolut nimic împotriva actriței și că fiecare își face meseria cum consideră.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de alte vedete care au amenințat-o pe Oana cu instanța, Carmen are o cu totul altă abordare.

Carmen de la Sălciua nu e supărată pe Oana Zăvoranu, deși a făcut un vlog despre ea: „Fiecare își face meseria”

Vedeta ne-a spus că o place foarte mult pe Oana Zăvoranu, doar că unele lucruri pe care le-a spus despre ea nu sunt tocmai adevărate.

ADVERTISEMENT

„Nu am nimic cu ea, din contră. O apreciez foarte mult. Fecare își face meseria. Nimic nu-i adevărat. Am făcut și eu niște chestii pe reclame, dar sunt foarte selectivă. Produsele pe care le cumpăr le și plătesc”, a ținut să precizeze Carmen de la Sălciua.

Cântăreața spune că este atentă atunci când i se propune să facă anumite reclame. Se ferește uneori tocmai ca să nu spună lumea că cerșește. „Eu nu cerșesc. Niciodată nu am cerșit”, a spus artista.

ADVERTISEMENT

Cât despre burgerii și mașina ei roz, vedeta a spus că nici mâncarea și nici autovehiculul nu au venit din Cer pentru ea. Pentru orice lucru pe care îl folosește sau consumă ea scoate bani.

Adevărul despre burgeri și mașină

În legătură cu burgerul roz despre care a vorbit Oana Zăvoranu nu e vorba despre nicio ”mocangeală”. Carmen a plătit pentru respectiva consumație.

ADVERTISEMENT

La masă a fost cu prietenul și PR-ul ei, Eugen Băltărețu, căruia i s-a părut interesant faptul că burgerii erau colorați și au postat respectiva locație pentru cei care vor să încerce așa ceva.

„Am văzut o treabă despre mașină. Nu am primit mașina. Pe postarea mea de pe Instagram, când spun că eu îmi fac singură cadouri, nu mint.

Doar am mulțumit Casei Auto Sebeș pentru că mi-au adus-o la timp. Ei mi-au adus-o. Pentru că au fost la timp cu ea am mulțumit. Nu mi-au dat mașina gratis”, ne-a declarat Carmen de la Sălciua.

Artista spune că face cu plăcere reclame dacă produsele pe care le promovează o reprezintă cu adevărat sau le folosește în viața de zi cu zi. Totodată, cântăreața ne-a mai spus că nu s-ar băga niciodată să promoveze anumite produse care țin de intimitatea fiecăruia, cum ar fi absorbantele.

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT