Life

Carmen de la Sălciua reacționează după ce Armin Nicoară a acuzat-o că i-a furat o melodie: “Sunt sătulă până peste cap”

Carmen de la Sălciua a făcut prima declarație după ce Armin Nicoară a acuzat-o de furtul unei melodii. Interpreta de muzică de petrecere nu caută scandaluri.
19.05.2022 | 18:02
Carmen de la Salciua reactioneaza dupa ce Armin Nicoara a acuzato ca ia furat o melodie Sunt satula pana peste cap
Carmen de la Sălciua, prima declarație în scandalul cu Armin Nicoară: ”Eu nu mă cert”. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă reacționează după ce saxofonistul a acuzat că i-ar fi luat o piesă fără acordul său. Vedeta spune acum care este partea sa de adevăr, punctând faptul că nu vrea să intre în polemică cu nimeni.

Carmen de la Sălciua, prima declarație în scandalul cu Armin Nicoară: ”Eu nu mă cert”

Carmen de la Sălciua face prima declarație legat de scandalul cu Armin Nicoară, artistul care susține că i-a furat o piesă. Cântăreața mărturisește că are o melodie care seamănă cu cea a saxofonistului, dar nu este aceeași.

ADVERTISEMENT

„Pe baza melodiei Danul mirilor este ceva la returnela pe care a interpretat-o cu saxofonul. Seamănă cu o melodie, pe care cândva, a scos-o cineva din anturajul lui Armin Nicoară sau din gașca lor de soliști.

Eu am schimbat text, linia melodică a mea la strofe e schimbată. El s-a legat de partea aia interpretată cu saxofonul. Eu nu mă cert pentru că este loc sub soare pentru toată lumea.

ADVERTISEMENT

Nu poate să-mi ia Armin nunțile, cum nici eu nu le iau pe ale lui. Din cauza suntem mulți artiști, ca să facem față și să facem oamenii fericiți în toate colțurile lumii”, a declarat cântăreața de muzica de petrecere într-o emisiune de la Antena Stars.

Carmen de la Sălciua, respect pentru tatăl lui Armin Nicoară

Carmen de la Sălciua a mai menționat că nu este genul de persoană care să iasă în fața prin intermediul scandalurilor și certurilor. În plus, artista a mai spus că are un respect imens pentru tatăl lui Armin Nicoară, Petrică.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică de petrecere are numai cuvinte de laudă pentru saxofonistul pe care-l cunoaște de mică. Vedeta a recunoscut că a primit mesaje din partea iubitului Claudiei Puican, atunci când era la Ierusalim.

Se pare că Armin Nicoară și-a exprimat nemulțumirile, cântăreața subliniind că i-a răspuns destul de rezervat pentru că nu-și dorea să se certe cu el tocmai când se afla în pelerinaj în Țara Sfântă.

ADVERTISEMENT

„Eu i-am respectat foarte mult de când era micuță, cel puțin pe tatăl lui. Oarecum mă simt șocată de decizia pe care a luat-o Armin, să iasă în presă cu scandaluri. Din câte s-a observat, eu nu sunt genul de persoană care să dea vreo replică.

Sunt sătulă până peste cap de scandaluri, nu îmi doresc nici măcar nu minut să se înțeleagă altceva”, a mai adăugat Carmen de la Sălciua, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT