Life

Carmen de la Sălciua renunță la muzică de dragul credinței? „Meseria mea nu o să îmi aducă mântuirea”

Carmen de la Sălciua se gândește să renunțe la cariera muzicală. Solista se bucură de succes în viața profesională, dar se teme că asta l-ar putea nemulțumi pe Dumnezeu.
17.06.2022 | 13:13
Carmen de la Salciua renunta la muzica de dragul credintei Meseria mea nu o sa imi aduca mantuirea
Carmen de la Sălciua vrea să renunțe la muzică. Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Cariera lui Carmen de la Sălciua se află în plină ascensiune. Este iubită de public, care așteaptă cu nerăbdare fiecare piesă nouă, însă artista se gândește să se retragă din lumina reflectoarelor. Vrea să își dedice viața lui Dumnezeu.

Carmen de la Sălciua vrea să renunțe la muzică în numele credinței

Carmen de la Sălciua se consideră o femeie credincioasă, acesta fiind și unul din motivele pentru care vrea să se căsătorească în fața lui Dumnezeu cu Marian Corcheș. Muzica artistei este îndrăgită de public, însă ea se teme ca acest lucru nu este neapărat de bun augur.

ADVERTISEMENT

„Dumnezeu nu agreează mândria, tocmai din această cauză, și meseria pe care eu o am, trebuie să recunosc în fața întregii lumi că, probabil, nu o să-mi aducă mântuirea.

Vocea mea este de la Dumnezeu, dar Dumnezeu a vrut, probabil, să-i cânt lui, iar eu cânt oamenilor”, a spus Carmen de la Sălciua în cadrul podcast-ului Spovedanii publice, găzduit de Dinu Christe pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Culiță Sterp a mărturisit că încearcă, pe cât posibil, ca melodiile ei să nu îndemne oamenii să păcătuiască. Cu toate acestea, este de părere cu nu mereu controla acest lucru. De aceea, Carmen de la Sălciua se gândește serios să renunțe la cariera muzicală.

„Încerc, pe cât posibil, muzica pe care eu o cânt să aducă oamenilor o stare în care să intre într-un păcat. Deși, de foarte multe ori, nu mai pot să controlez asta. Atunci, realizez cât de mare este păcatul meu. Vocea e de la Dumnezeu, eu n-am niciun merit.

ADVERTISEMENT

Probabil și lucrarea mea a fost să fiu cunoscută de atâția oameni și, într-un final, să fie destinată viața mea lui Dumnezeu. Mi-aș dori. Îmi doresc să cânt, dar îmi doresc să o iau mai ușor cu această meserie și, într-un final, să-mi schimb meseria”, a declarat Carmen de la Sălciua.

„M-aș vedea într-un vârf de munte”

Carmen de la Sălciua vrea să fie în continuare aproape de oameni, dar să stea departe de lumina reflectoarelor. Se gândește chiar să se refugieze la munte.

ADVERTISEMENT

„Simt tot mai mult că aș putea să ajut foarte mulți oameni din umbră. Nu neapărat să fiu televizată și cu reflectoarele pe mine, nu știu…

M-aș vedea undeva într-un vârf de munte, într-o căsuță, unde să primesc oameni, să le vorbesc despre Dumnezeu, să le ascult problemele”, a explicat Carmen de la Sălciua.

ADVERTISEMENT