Life

Carmen de la Sălciua s-a măritat cu Marian Corcheș în mare secret. Cum a arătat în ziua nunții

Carmen de la Sălciua s-a măritat! Primele declarații ale artistei despre nunta organizată în mare secret. Cum a arătat în ziua cea mare.
11.10.2022 | 12:53
Carmen de la Salciua sa maritat cu Marian Corches in mare secret Cum a aratat in ziua nuntii
Carmen de la Sălciua s-a măritat cu Marian Corcheș în mare secret. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua s-a măritat! Vedeta și iubitul ei, omul de afaceri Marian Corcheș, s-au căsătorit în mare secret.

Carmen de la Sălciua, nuntă în mare secret. Cum a arătat

Carmen de la Sălciua și iubitul ei au decis să se căsătorească în mare secret. Vedeta le-a spus fanilor de pe rețelele de socializare că astăzi este ziua cea mare în care se mărită.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a vrut să fie totul secret cu privire la căsătoria ei și nu a anunțat nimic despre aceasta, ba chiar spunea că nu o să aibă în niciun caz timp să facă nunta anul acesta.

Se pare că nu a fost deloc așa, iar artista a plănuit totul în mare secret.

Machiată pentru eveniment în culori de nude și cu părul prins într-un coc, mireasa le-a arătat fanilor cum o să arate în ziua nunții. Aceasta avea voalul pe cap și a anunțat zâmbitoare că este una dintre cele mai frumoase zile din viața ei.

ADVERTISEMENT

Totuși, aceasta nu a arătat imagini și cu rochia de mireasă.

”Acum câteva zile vă spuneam că o să vină câteva lucruri frumoase în viața mea, ei bine, a sosit momentul să vă spun că astăzi mă mărit”, a declarat Carmen de la Sălciua pe rețelele de socializare.

Carmen de la Sălciua în ziua nunții
Carmen de la Sălciua în ziua nunții. Foto: colaj Fanatik / Instagram

Carmen de la Sălciua s-a măritat! Primele declarații după nunta cu Marian Corcheș

Carmen de la Sălciua a făcut și primele declarații despre nunta secretă, conform Spynews. Artista de muzică de petrecere a mărturisit că evenimentul a fost unul extrem de restrâns, iar la nuntă au participat doar mirii și nașii.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Culiță Sterp a mărturisit că astăzi este ziua cununiei religioase.

”Am vrut să fie un moment al nostru, doar noi și Dumnezeu, și nașii. Vom face cununia religioasă acum”, a declarat Carmen de la Sălciua.

Vestea este una surprinzătoare pentru că Carmen de la Sălciua și iubitul ei urmau să se căsătorească anul viitor, conform declarațiilor făcute în repetate rânduri de artistă.

ADVERTISEMENT

„Suntem bine, suntem cu foarte multă treabă și cu pensiunea, și cu evenimentele, și obosiți pentru că m avut destul de multe evenimente. Nu prea avem timp pentru noi. Nunta probabil la anul.

Nu mai reușim anul acesta. Într-un an avem timp, dar nu anul acesta. Probabil anul viitor”, spunea Carmen de la Sălciua la Antena Stars.

ADVERTISEMENT