Life

Carmen de la Sălciua, schimbare radicală de look. Cântăreața este de nerecunoscut

23.04.2021 | 15:48
Carmen de la Salciua schimbare radicala de look Cantareata este de nerecunoscut
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua și-a schimbat radical look-ul și acum este de nerecunoscut, după ce a petrecut ore întregi la un salon de înfrumusețare. Interpreta de muzică populară și-a deschis culoarea părului și acum este blondă, iar rezultatul a fost și pe placul fanilor. 

Fanii au fost surprinși de această transformare și aproape că nu au mai recunoscut-o pe artistă, fiind obișnuiți cu părul ei brunet. Mulțumită de rezultat, vedeta le-a arătat imediat fanilor culoarea obținută.

ADVERTISEMENT

„Schimbările sunt întotdeauna binevenite. Revin peste 5 ore”, scria cântăreața în timp ce e afla la salon, iar culoarea obținută nu a „scăpat” de complimentele internauților.

Carmen de la Sălciua, schimbare radicală de look. Cântăreața este de nerecunoscut

Carmen de la Sălciua a recurs la o schimbare radicală de look, iar rezultatul a fost unul spectaculos atât pentru ea, cât și pentru cei care o admiră, după cum s-a văzut pe contul ei de Instagram. Fosta soție a lui Culiță Sterp a renunțat la brunet în favoarea unei nuanțe de blond închis.

ADVERTISEMENT

Din moment ce este prima dată când apare cu o asemenea schimbare, fanii au avut păreri diferite, unii considerând că noua culoare i se potrivește perfect, iar alții speră că va reveni la nuanța ei naturală în viitorul apropiat.

Carmen de la Sălciua s-a făcut blondă
Carmen de la Sălciua s-a făcut blondă. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Mulți dintre fani au fost de părere că alegerea este una potrivită și că artista arată acum mult mai tânără decât cu părul brunet.

ADVERTISEMENT

„Pfuuuuu mâini de aur are cine o făcut din brunet asta ??superb”, Wow asa da ?❤️?! Te face mult mai tanara și te prind foarte bine buclele”, „Wow superbă”, „Ai intinerit cu 10 ani esti superba”, „Foarte frumoasă”, au fost câteva dintre comentarii.

Pe de altă parte au existat și internauți care au considerat că preferă să o vadă brunetă. „Brunetă îți stă super… Dar important cum îți place ție… Te ador”, „Consider că brunetă este culoarea care te reprezintă pe tine și personalitatea ta, nu-ți stă rău dar te văd mai naturală bruneta îți definește trăsăturile mai frumos.”

ADVERTISEMENT

„Îti sta super fain noul look! Dar și mai super îți stătea brunetă! Dar uneori este ok să mai faci câte-o schimbare, face parte din viață!”, „În 2 sau 3 luni revii la brunet…e legenda”, au fost câteva dintre sutele de comentarii de pe Instagram.

ADVERTISEMENT