Life

Carmen de la Sălciua se întoarce furioasă din luna de miere! Artista vrea să dea în judecată familia Sterp

Carmen de la Sălciua are de gând să dea în judecată familia Sterp, după cele mai recente afirmații făcute despre ea în ultimele zile.
19.10.2022 | 12:58
Carmen de la Salciua se intoarce furioasa din luna de miere Artista vrea sa dea in judecata familia Sterp
Carmen de la Sălciua, nervoasă după ultimele declarații făcute de familia Sterp. Foto: Instagram/ YouTube
ADVERTISEMENT

Ultimele dezvăluiri făcute în public despre Carmen de la Sălciua au iritat-o foarte tare pe interpreta de muzică de petrecere, aflată în luna de miere în Punta Cana, Mexic.

Carmen de la Sălciua se întoarce furioasă din luna de miere

Fosta ei soacră l-a apărat pe Culiță Sterp în fața răutăților internauților, care susțin că fără Carmen acesta nu ar fi ajuns în lumina reflectoarelor. Mărturisirile făcute de mama Geta pentru FANATIK, unele de o sinceritate debordantă, au ajuns la urechile recent măritatei artiste, luna ei de miere devenind una cât se poate de acră.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor aflate de FANATIK, Carmen de la Sălciua a reacționat extrem de nervos după ce a citit declarațiile fostei sale soacre, însă nu este singurul lucru care a deranjat-o pe vedetă.

Și apariția lui Culiță Sterp în podcastul lui Cătălin Măruță i-a pus capac nevestei lui Marian Coarcheș. Fostul ei soț a făcut anumite afirmații care au iritat-o la fel de mult sau poate chiar mai mult față de destăinuirile mamei Geta.

ADVERTISEMENT

Carmen se întoarce astăzi în România și a luat deja contactul cu avocații pentru a stabili ce poate să facă în continuare, artista susținând în cercul apropiat că imaginea ei este lezată de tot ce s-a spus.

Artista vrea să dea în judecată familia Sterp

Vedeta e dispusă să dea în judecată familia Sterp pentru ieșirile publice din ultima vreme, în care i-au rostit numele. Carmen este supărată deoarece ea a încercat să evite pe cât posibil să mai deschidă subiectul fostei sale relații, cea cu Culiță, iar acum e deranjată că familia fostului soț face tot felul de remarci la adresa ei.

ADVERTISEMENT

Ce a deranjat-o pe artistă atât de tare încât a luat în calcul să își rezolve problemele în instanță? Au fost mai multe declarații care s-au adunat în doar câteva zile.

În primul rând, confesiunile lui Culiță în emisiunea online „Acasă la Măruță” a scos-o din minți pe cântăreață. Acesta a povestit cu lux de amănunte despre geloziile fostei sale soții, care o antipatiza pe actuala parteneră a muzicianului, Daniela.

ADVERTISEMENT

„Îmi era un pic frică pentru că lumea mai zice că dacă nu mai e Carmen nu mai am succes. Mă loveam de chestia asta. Eu începusem să fac și melodii singur, încă atunci când eram împreună și ei nu prea îi convenea chestia asta. De acolo a mers cam totul de la sine”, a spus Culiță în podcastul lui Măruță.

Declarațiile făcute de Culiță Sterp și mama Geta care au scos-o din minți

În aceeași emisiune online, artistul a spus că fosta soție era geloasă pe Daniela, pe care interpretul de muzică de petrecere o invitase pentru că erau colegi în liceu. Iancu l-a completat și a dezvăluit că s-au certat chiar în ziua nunții din cauza Danielei, Carmen fiind extrem de geloasă.

„A zis: ce caută asta aici? I-am zis că eu am chemat toți colegii de clasă, de școală, de liceu”, a povestit Culiță Sterp.

„Ea a vorbit urat de logodnica mea, ea intenționat a postat, soția mea era gravidă atunci. A fost întrebată dacă ar mai putea fi cu Culita, ar mai fi? Trebuia să țină pentru ea. Ea a răspuns direct da.

Ea a spus ceva de logodnica mea, ceva ce nu trebuia spus. Femeia fiind gravidă, nu te apuci să dezgropi morții nefiind împreună de 2-3 ani”, a adăugat Culiță.

„I-am zis lui Culiță să nu divorțeze”

După interviul acordat de frații Sterp, a venit rândul mamei Geta să rupă tăcerea, având în vedere că unii oameni susțin că artista l-a făcut, de fapt, mare pe Culiță.

„Păi da, ea a încercat să o facă și pe sora ei cunoscută, pe mama ei. Cred că Dumnezeu îi pune pe fiecare după talentul său acolo unde trebuie. Culiță cântă cum nu cântă o sută de oameni, nu zic, și Carmen are voce, are talentul ei. Culiță s-a ridicat și după despărțirea de Carmen, băiatul meu a știut tot timpul cum să se facă plăcut, cu bunătatea lui, cu simplitatea lui. (…)

Eu vă spun sincer, m-am supărat. Am iubit-o foarte tare pe Carmen, dar la fel de repede am dat-o la o parte. Eu le-am zis, i-am zis lui Culiță să nu divorțeze, să nu se ajungă la divorț.

Bine, te-o înșelat băiatul meu, dar tu ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori! El era naiv, tânăr săracul. Păi, să ajungi să îți iei avocat, ce ai jurat tu acolo, în biserică? Eu i-am zis când a băgat divorț, să nu mergi acolo la divorț”, sunt declarațiile mamei Geta, făcute în exclusivitate pentru FANATIK, care au deranjat-o cumplit pe Carmen.

ADVERTISEMENT