Life

Carmen de la Sălciua și-a pus fanii pe jar, după ce a postat prima poză cu Jador

15.09.2020 | 08:20
Carmen de la Salciua sia pus fanii pe jar dupa ce a postat prima poza cu Jador
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua are o mare priză la public, așa că a postat prima poză cu artistul de manele Jador. Cei doi au fost pe placul multora care au înroșit butonul de Like.

Mai în vogă ca oricând, Carmen de la Sălciua și Jador i-au făcut pe români să fie foarte curioși legat de relația pe care o au în prezent.

ADVERTISEMENT

Nu vă gândiți că a fost vorba de vreun anunț oficial, pentru că fosta lui Culiță Sterp se bucură de clipele trăite fără să mai dea semne că își caută marea iubire.

Carmen de la Sălciua, prima poză cu Jador. Ce i-au transmis repede fanii

Artista le-a tot lăsat, însă, anumite indicii fanilor prin care dă semne că ar putea fi din nou cu ochii pe un bărbat celebru.

ADVERTISEMENT

Jador, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a părut și el fericit de o astfel de întâlnire, în poza în care apar împreună, publicată chiar de Carmen.

Carmen de la Sălciua și-a pus fanii pe jar, după ce a postat prima poză cu Jador
Carmen de la Sălciua a postat prima poză cu Jador, după ce au lansat împreună o piesă

Carmen de la Sălciua a dat dovadă de foarte multă iubire față de public în lunile de pandemie și le-a făcut celor care o apreciază tot soiul de surprize.

ADVERTISEMENT

Cea mai nouă dintre acestea a venit sub forma unei colaborări muzicale cu artistul Jador. Ei au lansat piesa “Nu am somn de 4 zile“, despre care cântăreața a făcut anunțul pe Instagram.

”Urmează o colaborare bombă! Cu cine m-ați vedea cântând într-un duet? Aștept comentariile voastre, apoi curând vă voi spune despre ce este vorba”, le punea Carmen inima pe jar internauților cu câteva zile în urmă.

ADVERTISEMENT

Artista a dezvăluit de curând că este vorba despre nimeni altul decât fostul concurent de la Puterea Dragostei. “Piesa e fantastică și a ieșit dintr-o joacă.”, mai completa interpreta de muzică de petrecere.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carmen de la Sălciua (@carmendelasalciua) on

Fanii celor doi au reacționat și le-au lăsat foarte multe mesaje de felicitare. Atât pentru melodie, cât și pentru faptul că există zvonuri că ar putea forma cel mai nou cuplu din showbiz.

ADVERTISEMENT