Life

Carmen de la Sălciua, apariție incendiară pe Instagram. Cântăreața și-a scos decolteul în evidență

28.01.2021 | 09:46
Carmen de la Salciua aparitie incendiara pe Instagram Cantareata sia scos decolteul in evidenta
Carmen de la Sălciua, apariție incendiară pe Instagram. Cântăreața și-a scos decolteul în evidență. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a renunțat la orice inhibiție și s-a lăsat fotografiată într-o ipostază îndrăzneață, îmbrăcată cu o bluză care i-a scos decolteul în evidență. Imaginea artistei i-a surprins pe fani, care nu au întârziat să reacționeze. 

Interpreta de muzică de petrecere nu pune des astfel de fotografii, însă dă lovitura de fiecare dată când o face. Așa s-a întâmplat și cu imaginea postată recent, care a primit mii de aprecieri din partea internauților.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România și are milioane de fani, deși s-a lansat ca artistă solo doar de câțiva ani.

Carmen de la Sălciua, apariție incendiară pe Instagram. Cântăreața și-a scos decolteul în evidență

Fiind una dintre cele mai ascultate cântărețe, Carmen de la Sălciua reușește de fiecare dată să-i surprindă pe fani fie cu vocea ei, dezvăluirile pe care le face și cu aparițiile incendiare, care nu sunt atât de dese pe cât și-ar dori unii.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, vedeta s-a lăsat fotografiată în cea mai îndrăzneață ipostază de până acum, cu decolteul la vedere, îmtr-o bluză neagră care îl pune perfect în evidență.

În plus, vedeta i-a atribuit fotografiei o descriere pe măsură, prin care îi îndeamnă pe fani să se accepte așa cum sunt. Fanii sunt obișnuiți cu dezvăluirile ei despre greutăție prin care a trecut sau relațiile amoroase eșuate, bruneta fiind o persoană transparentă, căreia nu îi place să se ascundă.

ADVERTISEMENT

„Accepta ce ești …lasă in urma ce ai fost și ai încredere in ceea ce vei deveni ?”, a scris aceasta pe Instagram.

Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua, apariție incendiară. Sursa foto: Instagram

„Wow. Fără cuvinte, ești superbă”, „Frumoasă. Nu ai de ce să te uiți înapoi”, „Ești minunată”, „Să ai succes în tot ceea ce faci!!”, „Foarte frumoasă”, „Esti superbă te pup”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a dat lovitura cu noua ei piesă, „Greșeala mea”, care a ajuns în trending pe YouTube la scurt timp de la lansare. Melodia a fost pe locul 1 timp de câteva zile, având deja peste 720.000 de vizualizări.

ADVERTISEMENT