Life

Carmen de la Sălciua și logodnicul ei pleacă într-o nouă vacanță. Ce destinație au ales

Carmen de la Sălciua și logodnicul ei, Marian Corcheș, pleacă într-o nouă vacanță în viitorul apropiat. Ce destinație au ales cei doi de data aceasta?
10.05.2022 | 09:30
Carmen de la Salciua si logodnicul ei pleaca intro noua vacanta Ce destinatie au ales
Carmen de la Sălciua și logodnicul ei pleacă într-o nouă vacanță. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua și logodnicul ei pleacă din nou în vacanță. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și profită de timpul petrecut împreună.

Carmen de la Sălciua și logodnicul ei pleacă într-o nouă vacanță

La începutul lunii aprilie, Carmen de la Sălciua le-a dat o veste importantă fanilor. Vedeta a fost cerută în căsătorie de Marian Corcheș, iubitul ei, cu care formează un cuplu de anul trecut. Cei doi se aflau în vacanță în Dubai atunci când artista i-a spus marele “da” partenerului.

ADVERTISEMENT

Lucrurile par să meargă foarte bine între cei doi îndrăgostiți, care deja au planificat următorul concediu. Cântăreața și iubitul ei încă nu au făcut planurile pentru nuntă, dar ar vrea să facă mai întâi cununia religioasă. De asemenea, încă nu s-au gândit cine va cânta la eveniment.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș vor merge în concediu în Ierusalim în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

“Anul acesta eu am foarte multe evenimente și nu știu cum ne vom sincroniza să facem, dar îmi doresc să facem cununia religioasă întâi și abia după nuntă, la anul, când o să am eu mai mult timp liber.(…) Încă nu ne-am gândit la cine ne va cânta la nuntă. 

Acum urmează să mergem într-un concediu, avem nevoie de relaxare și poate dacă vom veni de acolo cu forțe proaspete vom lua și decizii. Nu este o vacanță romantică, vom merge în concediu în Ierusalim.”, a declarat interpreta de muzică de petrecere pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Fanii artistei au întrebat-o recent dacă este însărcinată, iar aceasta le-a spus că nu așteaptă un copil. La un moment dat, vedeta a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instastory, iar cineva i-a scris că a visat-o însărcinată.

Carmen de la Sălciua și-a ajutat partenerul cu afacerea sa

Carmen de la Sălciua l-a ajutat pe logodnicul ei cu idei pentru afacerea pe care o deține. Marian Corcheș avea planul afacerii încă de când s-au cunoscut, dar a abia de curând a trecut la fapte.

ADVERTISEMENT

Artista a mai spus că nu a investit bani în această afacere, ci doar și-a ajutat partenerul cu idei. Este vorba despre o pensiune la Alba Iulia.

“Este investiția logodnicului meu, eu doar l-am ajutat cu anumite chestii. Este investiția lui! Era o afacere care era în stand-by și urma să fie deschisă, pusă pe picioare. Eu am ajutat cu câteva idei, dar nu a fost investiția mea.”, a mai declarat Carmen de la Sălciua pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT