Life

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș, vacanță de lux în Ibiza. Ce imagini a postat cântăreața din Spania

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au plecat într-o vacanță de lux în Ibiza. Cântăreața a postat imagini din escapada romantică.
24.11.2022 | 21:54
Carmen de la Salciua si Marian Corches vacanta de lux in Ibiza Ce imagini a postat cantareata din Spania
Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș, vacanță de lux în Ibiza. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au plecat într-o vacanță de lux în Ibiza. Cântăreața a publicat și primele imagini din escapada cu soțul ei.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș, vacanță de lux în Ibiza

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au părăsit țara pentru a petrece câteva zile de relaxare în Ibiza.

ADVERTISEMENT

După ce au petrecut luna de miere în Republica Dominicană, Carmen de la Sălciua și soțul ei au plănuit o nouă escapadă romantică.

Artista îi ține la curent pe fani cu tot ce face, așa că le-a arătat încă din miezul nopții că a plecat cu Marian Corcheș într-o nouă vacanță departe de țară. Destinația aleasă de ei este una exclusivistă, anume Ibiza.

ADVERTISEMENT
Ce imagini a postat Carmen de la Sălciua din Spania
Ce imagini a postat Carmen de la Sălciua din Spania. Foto Colaj Fanatik / Instagram

Ce imagini a postat Carmen de la Sălciua din Spania

Totuși, Carmen de la Sălciua a recunoscut că va petrece câteva zile de relaxare, dar are și treabă în Spania, unde va cânta la un eveniment în weekend.

„Ola, Ibiza! Am ajuns cu bine, ne-am cazat cu toții la această superbă vilă, la care ne vom relaxa câteva zile cu toții și așteptăm evenimentul de sâmbătă”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a postat și imagini din vacanță și a fost foarte fericită când a văzut că în grădina vilei în care s-a cazat alături de soțul ei sunt portocale.

„Cu așa priveliște ne trezim dimineața! Portocale în grădină”, a mai spus ea, filmându-l pe soțul ei printre copacii plini cu portocale din Spania.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș s-au căsătorit în mare secret. Acesta i-a anunțat pe fani chiar în ziua nunții, spunând că nu a vrut ca ziua ei cea mare să fie stricată.

”Acum câteva zile vă spuneam că o să vină câteva lucruri frumoase în viața mea, ei bine, a sosit momentul să vă spun că astăzi mă mărit”, a spus cântăreața, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT