Life

Carmen de la Sălciua și Nelu Popa, la un pas de tragedie pe autostradă: „Numai Dumnezeu ne-a ferit”

Carmen de la Sălciua și saxofonistul Nelu Popa au văzut moartea cu ochii în toiul nopții, în timp ce se întorceau de la concertul susținut weekend-ul trecut în Italia.
07.06.2022 | 12:41
Carmen de la Salciua si Nelu Popa la un pas de tragedie pe autostrada Numai Dumnezeu nea ferit
Carmen de la Sălciua și Nelu Popa, la un pas de tragedie pe autostradă
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua și Nelu Popa au trecut prin momente de coșmar pe o autostradă din Ungaria, la întoarcerea din Verona, acolo unde au cântat în weekend-ul care a trecut.

Carmen de la Sălciua și Nelu Popa, la un pas de tragedie în Ungaria

Artiștii au fost la un pas de tragedie în noaptea de duminică, 5 iunie, spre luni, 6 iunie 2022, la doar câțiva kilometri înainte să intre în România, prin vama Borș.

ADVERTISEMENT

Un camion a intrat pe contrasens punând în pericol viața celor aflați în mașină. Nelu Popa a povestit pentru FANATIK prin ce spaimă au trecut toți, căci în autovehicul se afla și iubitul cântăreței de muzică de petrecere.

Nelu Popa a reușit să evite în ultima secundă ciocnirea cu TIR-ul care se apropia de ei, cele câteva secunde de panică părând o eternitate. Saxofonistul din trupa artistei a spus că și Carmen a crezut că urmează să se întâmple ce e mai rău, toți cei aflați în mașină fiind înmărmuriți.

ADVERTISEMENT

Și-au dat seama prin ce au trecut abia după ce pericolul a putut fi evitat.

„Veneam din Italia de la concert. Eram pe autostradă în Ungaria pe la 23:30-00 noaptea. Mi s-a părut că vine un camion pe partea mea. Era liber noaptea, nu era aglomerat deloc. Când m-am apropiat mai tare am văzut că venea o mașină pe contrasens.

La ceva timp după treaba asta, eu am rămas masca. M-am pierdut după aia, după ce am realizat ce se putea întâmpla, m-am albit la față”, a povestit Nelu Popa și acum marcat de acele momente, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Mereu mi-a fost teamă fix de asta când mergem la concerte”

Saxofonistul este convins că respectivul șofer a greșit intrarea pe autostradă, în zona unde se termina Drumul European, existând o intrare ciudată unde oricine poate confunda banda.

„Numai Dumnezeu ne-a ferit. Cred că omul a greșit intrarea pe autostradă. Ne-am speriat foarte tare. Mai aveam vreo câțiva kilometri până să ajungem la Borș. Acolo era o intrare ciudată și dacă nu ești atent, poți merge pe contrasens.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce avea în cap omul. Mă bucur că suntem bine, că mereu mi-a fost teamă fix de asta când mergem la concerte. De ce ți-e frică, uite că nu scapi”, ne-a mai spus Nelu Popa.

 

 

ADVERTISEMENT