Life

Carmen de la Sălciua a vorbit cu lacrimi în ochi despre tatăl său. “L-am revăzut după cinci ani într-o pușcărie”

Cunoscuta artistă a făcut dezvăluiri emoționante despre familia sa. Aceasta nu și-a putut stăpâni lacrimile în momentul în care a vorbit despre vizita pe care i-a făcut-o tatălui său la închisoare.
05.03.2022 | 14:06
Carmen de la Salciua a vorbit cu lacrimi in ochi despre tatal sau Lam revazut dupa cinci ani intro puscarie
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a trecut prin momente dificile în copilărie. Părinții cântăreței au divorțat, iar ea a ales să locuiască cu mama sa. Nu și-a văzut tatăl cinci ani, iar când l-a căutat a aflat că acesta era la închisoare.

Carmen de la Sălciua a vorbit cu lacrimi în ochi despre tatăl său. “L-am revăzut după cinci ani într-o pușcărie”

Carmen de la Sălciua nu va uita niciodată perioada grea prin care a trecut după ce părinții săi au decis să divorțeze. Anumite momente au marcat-o și nu își poate stăpâni lacrimile nici acum.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Culiță Sterp a fost nevoită să decidă alături de cine dorea să locuiască, aceasta fiind o experiență traumatizantă pentru orice copil.

“Pentru mine a fost greu în momentul în care am ajuns în sala de judecată. Eram în clasa a noua. M-au întrebat cu cine vreau să rămân. În momentul ăla aveam impresia că în mine se băteau două părți.

ADVERTISEMENT

Practic, ca și copil, nu există traumă mai mare decât să-ți iubești amândoi părinții și să vezi că nu se mai poate face nimic. Ăsta a fost primul hop în viața mea. Am ales să rămân cu mama, pentru că o vedeam mult mai responsabilă să ne crească pe noi și să ne educe.”, a declarat vedeta în emisiunea Teo Show de la Kanal D.

Carmen de la Sălciua nu și-a văzut tatăl mai bine de cinci ani, iar în momentul în care l-a căutat a aflat că este în spatele gratiilor pentru că nu plătise pensia alimentară.

ADVERTISEMENT

“M-am dus cu sora mea și am stat acolo. L-am văzut printr-o sticlă, mi-a vorbit. Cred că atunci și-a dat seama, de fapt, de binecuvântarea de a avea doi copii.

De atunci situația dintre noi s-a schimbat total. Vorbim și astăzi. E adevărat că nu ne vizităm prea des”, a mai spus cântăreața.

ADVERTISEMENT