Life

Carmen de la Sălciua, tot mai apropiată de Jador. Ce i-a transmis cântărețul

09.01.2021 | 16:30
Carmen de la Salciua tot mai apropiata de Jador Ce ia transmis cantaretul
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua și Jador au o relație foarte bună de prietenie, însă par din ce în ce mai apropiați, având în vedere declarația pe care i-a făcut-o concurentul de la „Survivor România”. 

Cei doi artiști au scos o melodie împreună în urmă cu câteva luni, care a făcut furori prin fanii lor. Se pare că acela a fost momentul în care amândoi au legat o prietenie frumoasă, după cum spunea și Carmen la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Jador a plecat în Republica Dominicană cu ocazia reeality show-ului care are premiera în această seară pe Kanal D, nu înainte de a face câteva dezvăluiri care i-au surprins pe fani, unele fiind legate de Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua, tot mai apropiată de Jador. Ce i-a transmis cântărețul

Carmen de la Sălciua și Jador sunt unii dintre cei mai apreciați cântăreți de manele și muzică de petrecere din România, având deja milioane de fani datorită talentului lor. În toamna lui 2020, cei doi au lansat o melodie împreună, „Nu am somn de 4 zile”, care a strâns peste 13 milioane de vizualizări pe YouTube.

ADVERTISEMENT

În momentul lansării melodiei, cei doi recunoșteau că sunt foarte apropiați, însă nu au o relație amoroasă, ci doar una de prietenie. În plus, Carmen de la Sălciua a declarat că a lucrat foarte bine cu Jador și că este un artist serios.

Se pare că este vorba de ceva mai mult decât o prietenie, pentru că Jador a recunoscut că femeia cea mai potrivită pentru a fi mama copiilor lui este chiar Carmen de la Sălciua, spre surprinderea fanilor, care nu se așteptau la o asemenea dezvăluire.

ADVERTISEMENT

„Vrea să fiu mama copiilor lui. Cred că, de fapt, glumește, așa e el, mai glumeț. Dar este un bărbat deosebit, este un artist deosebit”, a declarat Carmen de la Sălciua, potrivit wowbiz.ro.

Cu toate acestea, frumoasa cântăreață nu este pregătită să-și întemeieze o familie în acest moment, așa că aceste „planuri” mai au un drum lung până să se concretizeze.

ADVERTISEMENT
Jador și Carmen de la Sălciua
Jador și Carmen de la Sălciua, ipostaze tandre în videoclipul melodiei „Nu am somn de 4 zile”. Sursa foto: captură video YouTube

Care este relația dintre cei doi artiști

„Jador roia, efectiv, în jurul lui Carmen, nu a lăsat-o singură nicio secundă. Făcea glume, o complimenta, era evident atras de ea… Carmen, și ea, părea să îl placă destul de mult pe Jador, cocheta cu el așa cum face o femeie căreia îi place un bărbat”, a declarat o persoană din apropiera celor doi pentru sursa citată mai sus.

Carmen de la Sălciua a declarat că a lucrat foarte bine cu Jador și că s-au simțit foarte bine atât la înregistrarea melodiei, cât și la filmările pentru videoclip.

„Nu mă așteptam să mă înțeleg atât de bine cu Jador. Este un tip foarte simpatic, reușește să te facă să râzi tot timpul, este tonic din cale afară (…) Sper ca lumea să simtă chimia dintre noi. Ne-am înțeles bine și la filmări, și la înregistrări, sper ca piesa să fie un adevărat succes, mai ales că am rezonat și altfel între noi. Și nu văd de ce nu ar fi, mai ales că ne-a plăcut amândurora cum a ieșit, iar videoclipul este, cu adevărat, excepțional”, spunea artista înainte ca melodia să fie lansată.

Jador a recunoscut că a fost uimit atunci când a văzut cum a apărut cântăreața la filmările videoclipului și o considera sexy, însă nu în sensul vulgar. „La videoclip a venit îmbrăcată normal, dup-aia s-a schimbat în cămașa aia. I-am zis: Carmen, filmezi așa? Că nu eram genul ei să filmeze așa… Și ea era sexy… dar spre decent”, a spus Jador.

ADVERTISEMENT