Life

Carmen de la Sălciua, vizată într-un dosar de contrabandă cu țigări? Reacția cântăreței. Exclusiv

Cântăreața Carmen de la Sălciua ar fi vizată într-un dosar de contrabandă cu țigări. Vedeta a reacționat pentru FANATIK la noul scandal!
21.04.2023 | 12:36
Carmen de la Salciua vizata intrun dosar de contrabanda cu tigari Reactia cantaretei Exclusiv
Carmen de la Sălciua ar fi vizată într-un dosar de contrabandă cu țigări. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT
21-04-2023
09:46

IPJ Alba, comunicat de ultimă oră în dosarul contrabandei cu țigări

Inspectoratul de Poliție Județeană Alba a transmis un comunicat de presă legat de dosarul în care ar fi implicată artista Carmen de la Sălciua. IPJ nu confirmă identitatea celor vizați de perchezițiile efectuate pe 20 aprilie 2023. Iată ce transmit polițiștii!

„La data de 20 aprilie 2023, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni au efectuat 4 percheziții, toate în comuna Vadu Moților, pentru obținerea de probe în ceea ce privește posibile fapte de contrabandă cu țigări.

 

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că mai multe persoane din comuna Vadu Moților ar fi comercializat, pe raza comunei, țigarete fără timbre fiscale.

 

Cu ocazia perchezițiilor, a fost găsită cantitatea de 8.620 de țigarete nemarcate fiscal, care a fost indisponibilizată, în vederea continuării cercetărilor”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Alba.

 

Carmen de la Sălciua e vizată de oamenii legii într-un dosar de contrabandă cu țigări! Numele cântăreței apare într-o anchetă bombă, iar la casa vedetei din comuna Vadu Moților, Alba, s-ar fi efectuat mai multe percheziții în jurul zilei de 20 aprilie 2023.

Carmen de la Sălciua ar fi vizată într-un dosar de contrabandă cu țigări. S-ar fi efectuat percheziții în casa vedetei

Potrivit site-ului anchetespeciale.ro, casa artistei Carmen de la Sălciua a fost ”vizitată” ieri, 20 aprilie 2023, de mascați. În urma perchezițiilor care ar fi avut loc în satul Vadu Moților, s-ar fi găsit peste 8.600 de țigări de contrabandă.

ADVERTISEMENT

Publicația menționată mai sus notează că o parte din marfă a fost aruncată peste gard, la vecini, în momentul în care la fața locului au ajuns polițiștii. Pentru cei care nu știu, Carmen de la Sălciua este nora viceprimarului PNL din Vadu Moților, Corcheș Maria Elisabeta.

Despre soacră, presa locală a mai scris că nu ar fi tocmai străină de contrabanda cu țigări contrafăcute. Viceprimarul ar fi fost reținut de oamenii legi pentru astfel de fapte.

ADVERTISEMENT

Și soțul lui Carmen de la Sălciua a fost acuzat de niște lucruri nu tocmai ortodoxe. Despre el s-a zis că ar fi orchestrat, din umbră, o tentativă de omor asupra unui contracandidat la conducerea primăriei. Repetăm, acestea sunt informații publice, prezentate de presă.

De asemenea, Marian Corcheș este subiectul unui dosar penal, acuzat de furt de distribuitorul de energie electrică, sentința urmând să se dea curând.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua, șocată, neagă tot: „Doamne ferește!”

FANATIK a contactat-o pe cântăreață pentru a-i prezenta informațiile care au apărut despre ea, la doar o zi după ce am dezvăluit că a dat afară un om cu dizabilități pe care nu l-ar fi plătit în totalitate, asta conform spuselor fostului ei coleg de trupă, Nelu Popa.

Artista a fost șocată când a aflat această informație și a negat totul. „Doamne ferește! M-am și speriat! Nu e adevărat nimic”, a reacționat Carmen de la Sălciua, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, a declarat pentru FANATIK că nu poate confirma deocamdată dacă perchezițiile au avut loc în casa cântăreței. Tot ce a putut declara este că, într-adevăr, au fost efectuate niște percheziții în Vadu Moților, localitate unde soacra interpretei de muzică de petrecere e viceprimar.

Inspectoratul de Poliție Județeană Alba urmează să ofere mai multe detalii în decursul acestei zile legat de acest subiect. În foarte scurt timp, vom afla dacă persoana vizată este, într-adevăr Carmen de la Sălciua sau altcineva din același sat.

Vom reveni cu amănunte

ADVERTISEMENT