Life

Carmen de la Sălciua vorbește despre bărbatul care a cucerit-o: ”Suntem împreună de o lună”

Carmen de la Sălciua a decis să își asume relația cu bărbatul de care este, acum îndrăgostită.
11.10.2021 | 13:13
Carmen de la Salciua vorbeste despre barbatul care a cucerito Suntem impreuna de o luna
Carmen de la Salciua si-a prezentat iubitul Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre relația pe care o are în această perioadă, mai ales că și-a asumat public povestea de iubire.

Carmen de la Sălciua vorbește despre iubitul ei

Carmen de la Sălciua a decis să își asume relația pe care o are cu un misterios bărbat, artista păstrându-i, încă, secretă identitatea, în ciuda faptului că, practic, a anunțat că este îndrăgostită.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, în exclusivitate pentru FANATIK, a făcut câteva dezvăluiri despre bărbatul cu care se iubește și care pare să corespundă standardelor pe care și le-a impus cu ceva timp în urmă, după divorțul de Culiță Sterp.

”Acum bem cafeaua împreună, nu pot să spun chiar cu ce m-a impresionat de față cu el”, ne-a spus, râzând în hohote, mai fericită decât oricând, Carmen de la Sălciua. Cu toate acestea, chicotind, ne-a dezvăluit că relația lor este una cât se poate de serioasă și că bărbatul corespunde cerințelor pe care le are.

ADVERTISEMENT

”Suntem împreună de o lună deja. Lucrurile merg bine, iar eu sunt fericită. Este o relație serioasă”, ne-a mai dezvăluit Carmen de la Sălciua.

Ce dorește Carmen de la Sălciua de la bărbatul de lângă ea?

Carmen de la Sălciua a recunoscut că pentru a-și asuma o relație, bărbatul de lângă ea trebuie să aibă anumite calități. Iar printre acestea se numără și cele legate de ocupația acestuia și felul în care relaționează cu ea.

ADVERTISEMENT

”Nu vreau un bărbat care trăiește pe Instagram și care are o relație tot acolo. Nu, vreau un bărbat adevărat, care să știe ce își dorește de la viață și de la femeia de lângă el, care, atunci când e acasă să fie lângă femeia de alături”, spunea Carmen de la Sălciua pentru FANATIK.

Și, recunoaște ea, actualul ei iubit corespunde e deplin cerințelor sale, artista dezvăluindu-ne că lucrurile sunt exact așa cum își dorea ea să fie, acesta fiind și motivul pentru care a și prezentat o fotografie din pat cu mâinile lor îngemănate.

ADVERTISEMENT

”Nu mi-aș fi expus relația dacă nu aș fi fost convinsă că este ceea ce mă face pe mine fericită”, ne-a mai spus Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua, decisă să își găsească bărbatul vieții

După ce a trecut printr-o adevărată traumă în momentul divorțului de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua aflând că ar fi fost înșelată și în noaptea nunții, artista și-a impus niște standarde când vine vorba de bărbatul de lângă ea atunci când vine vorba de relații.

”Nu cred că cineva este perfect, că eu aș fi perfectă sau un bărbat ar putea fi perfect. Dar eu vreau să fie lângă mine un bărbat ale cărui defecte să le pot accepta, să avem viziuni de viață asemănătoare, pentru că restul se poate regla”, spunea, pentru FANATIK, Carmen de la Sălciua.

Cu toate acestea, recunoaște Carmen de la Sălciua, momentan nu se pune problema vreunei căsătorii, timpul scurs de la momentul în care a intrat în relație cu misteriosul bărbat pe care îl iubește fiind prea scurt. Mai ales că, așa cum recunoștea chiar ea, nu are de gând să repete greșeala făcută alături de Culiță Sterp.

”Eu nu o să mai divorțez niciodată, așa mi-am propus. Nu voi repeta greșelile făcute, iar eu, acum, nu sunt femeie de lăsat”, a mai precizat, în exclusivitate pentru FANATIK, Carmen de la Sălciua.

ADVERTISEMENT