Life

Carmen de la Sălciua vorbește despre copil! Când și în ce condiții va naște cântăreața

Carmen de la Sălciua a vorbit despre planurile ei de viitor și a explicat că își dorește un copil, cântăreața de muzică de petrecere fiind pregătită pentru rolul de mamă.
22.08.2021 | 11:24
Carmen de la Salciua vorbeste despre copil Cand si in ce conditii va naste cantareata
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua, devenită extrem de discretă atunci când vine vorba de relațiile pe care le are, cu trauma divorțului de Culiță Sterp vindecată, a vorbit despre viitorul ei, explicând că este pregătită, în anumite condiții, să devină mamă.

Carmen de la Sălciua vorbește despre copil

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri organizată pe contul ei de Instagram, Carmen de la Sălciua a vorbit despre momentul în care va deveni mamă, recunoscând că acesta este, printre altele, unul dintre visurile sale.

ADVERTISEMENT

Dar, până în acel moment, Carmen de la Sălciua recunoaște că are nevoie ca bărbatul de lângă ea să dovedească anumite calități, cântăreața de muzică populară nefiind dispusă să facă rabat când vine vorba de familie.

„O să fac un copil la momentul potrivit, cu omul potrivit, cu un om responsabil, cu picioarele pe pământ. Mai întâi de toate, cred că de asta avem nevoie cu toții atunci când ne gândim la familie, la un om care să ne fie alături la bine și la greu”, a spus Carmen de la Sălciua celor care i-au pus întrebări pe această temă.

ADVERTISEMENT

Ce vrea Carmen de la Sălciua de la un bărbat?

Carmen de la Sălciua a recunoscut, în exclusivitate pentru FANATIK, cu ceva timp în urmă, că are o serie de pretenții serioase când vine vorba de a forma un cuplu cu un bărbat.

”Nu cred că cineva este perfect, că eu aș fi perfectă sau un bărbat ar putea fi perfect. Dar eu vreau să fie lângă mine un bărbat ale cărui defecte să le pot accepta, să avem viziuni de viață asemănătoare, pentru că restul se poate regla”, spunea, în exclusivitate pentru FANATIK, Carmen de la Sălciua.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, explica frumoasa cântăreață e muzică de petrecere, chiar dacă este curtată de mulți bărbați, momentan nu este dispusă să se arunce cu capul înainte într-o relație, mai ales că simte că nu mai vrea să investească sentimente care să îi fie înșelate.

Din acest motiv, ne-a explicat Carmen de la Sălciua, în această perioadă stă departe de bărbații care i-au ieșit în cale, sperând că, într-un final, va apărea ”cavalerul pe cal alb” care să corespundă nevoilor pe care le are atunci când vine vorba de un angajament într-o relație.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua nu vrea un bărbat ”trofeu”

De altfel, pentru FANATIK, Carmen de la Sălciua, cu ceva timp în urmă, a explicat cum ar trebui să fie bărbatul cu care să formeze un cuplu, dorința ei fiind să fie, printre altele, discret.

”Eu vreau un bărbat ocupat, un bărbat care are afacere sau afaceri, nu un bărbat care trăiește pe Instagram și care are relație tot acolo. Nu, vreau un bărbat adevărat, care să știe ce își dorește de la viață și de la femeia de lângă el, care, atunci când e acasă să fie lângă femeia de alături”, spunea Carmen de la Sălciua.

De altfel, explica artista, implicarea într-o relație va veni, pentru ea, în momentul în care își va da seama că cel de lângă este capabil să trăiască întreaga viață în compania ei.

”Eu nu o să mai divorțez niciodată, așa mi-am propus. Nu voi repeta greșelile făcute, iar eu, acum, nu sunt femeie de lăsat”, a mai spus Carmen de la Sălciua, referirea la relația cu Culiță Sterp fiind de-a dreptul evidentă.

ADVERTISEMENT