Life

Carmen Grebenișan, confesiune în lacrimi despre părinții ei. Bloggerița a surprins pe toată lumea

16.12.2020 | 17:00
Carmen Grebenisan confesiune in lacrimi despre parintii ei Bloggerita a surprins pe toata lumea
Carmen Grebenișan este o cunoscută bloggeriță și influenceriță din România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan a învățat să răzbească singură în viață, iar distanțarea de părinții ei, chiar e una destul de grea, s-a transformat în ceva pozitiv de-a lungul timpului.

Celebra bloggeriță a cărei popularitate a crescut în urma participării în sezonul trecut al emisiunii Asia Express, alături de Alina Ceușan, a făcut o serie de confesiuni emoționante despre familia ei.

ADVERTISEMENT

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, frumoasa roșcată a vorbit despre viața ei personală dezvăluind o serie de lucruri neștiute nici măcar de fani.

Carmen Grebenișan a povestit cum a câștigat primii bani

Vedeta a mărturisit că a fost cerută în căsătorie și, chiar dacă ar accepta să îmbrace rochia de mireasă, pentru o familie cu copii nu este încă 100% pregătită, deci bebelușii mai au de așteptat.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Asia Express a povestit și cum a reușit să își câștige primii bani, nedepinzând de nimeni niciodată.

„Luam haine de la second-hand pe câțiva lei. Le îmbrăcam, apoi mă pozam cu ele. Le puneam pe diverse site-uri, gen okazii. Și făceam un profit imens. Nu mi-e deloc rușine de asta. Așa am început să mă îmbogățesc. De-abia pe urmă m-am făcut influenceriță și au început să vină și bani din Instagram. Dar să nu credeți că din așa zisa afacere cu haine second-hand nu am câștigat bine”, a declarat Carmen Grebenișan în emisiunea La Măruță.

ADVERTISEMENT

Relația cu părinții, una specială

Când a fost întrebată, în schimb, de părinții ei, roșcata a izbucnit în lacrimi: „Sunt plecați de 10 ani din țară! Așa mai plâng oamenii când le e dor de părinți. Am învățat să mă descurc singură. Ai mei sunt foarte mândri de mine. Știam că o să vină vorba de părinții mei!”.

Carmen Grebenișan este una din cele mai cunoscute bloggerițe de fashion din România, alături de prietena ei, Alina Ceușan, cu care a locuit ani buni în Cluj Napoca.

ADVERTISEMENT