Life

Carmen Grebenișan de la Asia Express, adevărul despre intervențiile estetice. Și-a arătat chiar ea transformările

10.03.2021 | 16:05
Carmen Grebenisan de la Asia Express adevarul despre interventiile estetice Sia aratat chiar ea transformarile
ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan, fosta participantă de la Asia Express, și-a uluit fanii, după ce și-a arătat cele mai noi intervenții estetice. Din câte se pare, vedeta a dorit să facă publice aceste modificări la care a apelat, fiind vorba de modificări serioase la nivelul feței.

Concurenta din show-ul de pe Antena 1 a apelat la priceperea medicului estetician și arată total diferit în prezent. Vloggerița a renunțat și la nuanța de blond a părului, iar de ceva timp a intrat în rândul roșcatelor.

ADVERTISEMENT

Participanta din sezonul 3 de la Asia Express nu mai seamănă aproape deloc cu cea pe care românii o vedeau la TV, cu câteva luni în urmă.

Carmen Grebenișan, transformări estetice uluitoare

Chiar vedeta a fost cea care și-a arătat modificările suferite, într-un mod cât se poate de inedit, prin intermediul unor imagini postate în secțiunea de InstaStory a contului ei oficial.

ADVERTISEMENT

Vloggerița a mai mărturisit că a optat pentru un look ceva mai natural și a fost foarte mulțumită de rezultatele avute. Vizitele la estetician i-au fost benefice roșcatei, fiind vorba de o intervenție la nivelul tâmplelor, un retuș al buzelor, dar și umplerea mandibulei.

Le-a arătat chiar ea urmăritorilor aceste transformări incredibile prin care a ales să treacă de curând. Carmen Grebenișan a avut parte însă și de anumite critici din partea celor care o apreciază în mediul online și care au criticat-o pentru atât de multe modificări, pe care nu le-au văzut ca necesare.

ADVERTISEMENT
Carmen Grebenișan de la Asia Express, adevărul despre intervențiile estetice. Și-a arătat chiar ea transformările
Carmen Grebenișan arată total diferit în prezent și a uimit prin modificările estetice pe care și le-a făcut

“Acid hialuronic la tâmple pentru a ridica puțin ochii și a umple golul care se adâncește odată cu înaintarea în vârstă și pierderea grăsimii din zona feței (care nu se reface oricât am lua în greutate).

Umplerea unei cute cu acid hialuronic, cută cauzată de asimetria mandibulei (situație personală pe care o am doar în zona dreaptă a feței)

ADVERTISEMENT

(…) Retuș buze. Ultimul retuș l-am avut în octombrie 2019 cu 0,4 ml sau 0,6 ml (trebuie să verific cu doamna doctor). Mereu mă las pe mâna dânsei, fără să întreb. Am cea mai mare încredere pentru un rezultat final cu aspect natural
“, au fost detaliile oferite de către Carmen Grebenișan chiar pe imaginile publicate pe Instagram.

ADVERTISEMENT