Life

Carmen Grebenișan, despre cum o pungă de chipsuri i-a schimbat viața: „Eu chiar sunt norocoasă”

Carmen Grebenișan, declarații despre cum o pungă de chipsuri i-a schimbat viața pentru totdeauna. Ce a realizat atunci vedeta.
04.11.2022 | 13:52
Carmen Grebenisan despre cum o punga de chipsuri ia schimbat viata Eu chiar sunt norocoasa
Carmen Grebenișan a mărturisit că o pungă de chipsuri i-a schimbat viața. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan a povestit o întâmplare de la 12 ani ce i-a schimbat viața pentru totdeauna. Totul s-a întâmplat după ce a cumpărat o banală pungă de chipsuri.

Carmen Grebenișan a mărturisit că o pungă de chipsuri i-a schimbat viața

Vedeta de pe rețelele de socializare a povestit o întâmplare în urma căreia întreaga viață i s-a schimbat. Tot ce a fost nevoie să facă a fost să cumpere o pungă de chipsuri.

ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan a reușit să câștige o sumă de bani consistentă la acea vreme, anume 100 de lei, care se aflau în punga de chipsuri cumpărată de ea.

Acela a fost momentul în care vedeta și-a dat seama că, de fapt, este norocoasă, chiar dacă toată viața sa până la acel moment s-a perceput drept o persoană ghinionistă care nu poate câștiga nimic.

ADVERTISEMENT

„Știam clar că nu o să fie nimic în punga aia. Am deschis punga și am văzut că era acolo o bancnotă de 100 de lei. După mi-am zis că eu chiar sunt norocoasă.

Din momentul acela, s-a declanșat o confirmare, pentru că eu chiar sunt foarte norocoasă”,  a spus influencerița.

ADVERTISEMENT

Punga de chipsuri i-a schimbat viața lui Carmen Grebenișan când avea 12 ani

Totul s-a întâmplat pe vremea când Carmen Grebenișan avea doar 12 ani, dar ține minte și acum această poveste care i-a schimbat cu adevărat percepția despre sine.

De asemenea, vedeta social media a dezvăluit că nu s-ar fi gândit vreodată că ea ar putea câștiga ceva, deși pe punga de chipsuri pe care a cumpărat-o de la minimarket apărea această campanie cu sume de bani.

ADVERTISEMENT

„Cred că aveam 12 ani, atunci când m-am dus până la un minimarket și mi-am cumpărat o pungă cu chipsuri.

Era o pungă cu chipsuri în care aveai posibilitatea să câștigi bani. În viața mea nu m-am gândit că o să câștig”,  a spus Carmen Grebenișan într-un videoclip postat pe TikTok.

ADVERTISEMENT
Tags: