Life

Carmen Grebenișan, detalii despre relația cu Alex Militaru. Vloggerița este convinsă că este sufletul ei pereche!

29.09.2020 | 21:49
Carmen Grebenisan detalii despre relatia cu Alex Militaru Vloggerita este convinsa ca este sufletul ei pereche
Carmen Grebenișan, detalii despre relația cu Alex Militaru. Vloggerița este convinsă că este sufletul ei pereche! Sursa foto: obiectivnews.ro
ADVERTISEMENT

Viața amoroasă a lui Carmen Grebenișan este numai lapte și miere! Vloggerița este îndrăgostită până peste cap de iubitul ei, Alex Militaru și le-a oferit fanilor detalii despre relația celor doi.

După un eșec pe plan sentimental, vloggerița declară că acum este mai fericită ca niciodată și că și-a găsit sufletul pereche, conform spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan a vorbit cu fanii despre povestea ei de dragoste și a oferit detalii legate de cum și-a dat seama că actualul iubit este sufletul ei pereche.

Carmen Grebenișan, detalii despre relația ei cu Alex Militaru

Viața amoroasă a lui Carmen Grebenișan nu a fost întotdeauna plină de momente frumoase. Vloggerița li s-a confesat fanilor despre despărțirea dureroasă prin care a trecut și le povestește despre actuala relație.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la “Asia Express” a vorbit despre schimbările pe care le-a făcut în viața ei după ce a participat la reality-show-ul de pe Antena 1. Tânăra s-a mutat în București, unde și-a achiziționat propria locuință.

Iar dacă asta nu este o schimbare uriașă, Carmen a întâlnit adevărata iubire. S-a îndrăgostit cu adevărat, iar acum este logodită cu iubitul ei, iar relația lor pare să meargă perfect.

ADVERTISEMENT

Vloggerița este ferm convinsă că Alex Militaru va rămâne ultimul bărbat din viața ei și că cei doi își vor uni destinele. În plus, se poate observa chimia dintre ei din postările de pe contul de Instagram, unde cei doi apar adesea împreună.

Carmen Grebenișan a postat în secțiunea de story un citat celebru, care dă de înțeles că îl consideră pe actualul iubit sufletul ei pereche.

ADVERTISEMENT

“Sufletele se recunosc reciproc după vibrații, nu după aparențe”, a postat vloggerița pe contul său oficial.

Carmen Grebenișan a participat la “Asia Express” împreună cu prietena ei cea mai bună, Alina Ceușan. Cele două au  împărțit aceeași locuință până în momentul în care fiecare a ales să se mute cu partenerul de viață.

Tânăra este o inspirație pentru cei care o urmăresc și postează zilnic pe rețelele sociale. Are aproape 658.000 de urmăritori pe Instagram și aproape 80.000 pe YouTube, unde nu a postat foarte mult în ultiama vreme.

Recent, Carmen Grebenișan a avut probleme de sănătate, după cum și-a anunțat fanii. Aceasta s-a confruntat cu gastrita, iar boala s-a agravat și a afectat-o pe frumoasa roșcată. Din cauza aceasta, tânăra trebuie să respecte o dietă foarte strictă și să mențină un stil de viață sănătos.

ADVERTISEMENT
Tags: