Life

Carmen Grebenișan, dezvăluiri de ultimă oră despre actualul iubit! Cum s-au cunoscut cei doi: „Nu a fost dragoste la prima vedere. Eram cu fostul meu prieten”

21.05.2020 | 17:32
Carmen Grebenisan dezvaluiri de ultima ora despre actualul iubit Cum sau cunoscut cei doi Nu a fost dragoste la prima vedere Eram cu fostul meu prieten
ADVERTISEMENT

Este una dintre cele mai râvnite tinere din showbiz-ul românesc, așa că nu ne miră că nu a putut sta prea mult timp singură după despărțirea de fostul iubit. Chiar dacă relația a durat câțiva ani buni și părea că se va ajunge la căsătorie Carmen Grebenișan s-a îndrăgostit lulea de un bărbat mai tânăr decât ea, iar acum este în culmea fericirii. Discretă cum o știm, e greu de crezut că vom reuși să aflăm prea multe lucruri despre cel care i-a cucerit inima, însă cu siguranță nu vorbim despre Florin Ristei.

Carmen Grebenișan a vorbit pentru prima dată despre actualul iubit. Cum s-au cunoscut cei doi

La insistențele fanilor, fosta concurentă din sezonul trei al emisiunii Asia Express, a dezvăluit, totuși, un amănunt interesat. Și-a cunoscut actualul iubit înainte să se despartă de fostul, semn că acesta ar putea fi motivul pentru care povestea lor de dragoste s-a încheiat brusc.

ADVERTISEMENT

Sunt bine cam din februarie. Nu are nicio legătură Asia Express cu despărțirea. Singură nu stau prea mult, nu îmi place. Am nevoie de confort, să știu că este o persoană lângă mine. Nu prea îmi place ca lumea să mă bibilească.

Am nevoie de spațiul meu, dar să știu că e acolo. E foarte frumos și lucrurule au avansat într-un ritm destul de alert. Nici dacă mi-aș fi propus nu m-aș fi gândit la asta. Noi ne-am cunoscut în timp ce eu eram cu fostul meu prieten.

ADVERTISEMENT

Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani. Am fost compatibili la nivel amical. Ne-am înțeles foarte bine și ne-am apropiat după. Am empatizat și s-au întâmplat alte lucruri”, a dezvăluit frumoasa blondină în cadrul unei emisiuni televizate.

Florin Ristei și Carmen Grebenișan au dat cărțile pe față. Adevărul despre relația lor

Cât despre presupusa relație cu Florin Ristei, acest aspect a fost lămurit cu ajutorul lui Speak, care i-a provocat pe ce doi să rememoreze întâmplările din timpul competiției Asia Express, printre care și momentul în care au fost nevoiți să petreacă o noapte împreună. Potrivit acestora, nu s-a pus problema unei idile, în condițiile în care sunt foarte fericiți alături de partenerii lor actuali.

ADVERTISEMENT

Mă așteptam să ne schimbe, dar nu să mă pună cu Ristei. Nu ne gândeam că ne pune chiar așa”, a spus Carmen. „Știi cu era tare? Să te pună pe tine cu Carmen și pe Alina cu fratele tău”, a continuat Speak, încercând să afle cât mai multe detalii despre momentul controversat.

Căsătoriți amândoi, strica familiaM-am uitat aseară și m-a surprins oarecum ce am văzut. Pentru că s-a văzut ce s-a văzut la TV, însă nu avem cum să negăm ce s-a întâmplat. Că nu s-au dat părți la TV”, a comentat imediat Ristei.

ADVERTISEMENT

Ați făcut sex?”, i-a întrebat fostul finalist al competiției, fără menajamente. „Nu, mă, nu”, a răspuns Florin. „Băi, Florin, băi”, a reacționat Carmen. „În afară de faze din emisiune în care ne certăm și ne împungem. Alea nu au farmec să fie date. Era mai mișto antiteza”, a completat artistul. „Dar nu ne-am certat cât am fost amândoi”, a spus și Carmen.

ADVERTISEMENT