Life

Carmen Grebenișan, „executată” la Survivor! Vedeta, victima propriilor colegi Faimoși: ”Fetița Barbie”

Carmen Grebenișan a ajuns victima strategiilor la Survivor România. După unificare, Faimoasa este văzută ca un pretendent pentru premiu, așa toți o vor afară.
04.04.2023 | 18:45
Carmen Grebenisan executata la Survivor Vedeta victima propriilor colegi Faimosi Fetita Barbie
Cum a ajuns Carmen Grebenișan victima strategiilor de la Survivor România. Foto: capturi Voyo/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Concurenții de la Survivor România au început să-și facă strategii după unificarea de la Survivor România, iar prima victimă a fost Carmen Grebenișan. Foștii Războinici s-au aliat împotriva ei, dar și un membru al grupului din care a făcut parte până de curând a trădat-o.

Carmen Grebenișan a ajuns ținta strategiilor de la Survivor România 2023

Se strâng rândurile la Survivor România 2023. După jocul pentru imunitate care a avut loc în ediția difuzată de Pro TV marți, 4 aprilie 2023- câștigat de Dan Ursa, toți concurenții s-au apucat să facă strategii. Prin fiecare colț al insulei unde a fost mutat tribul Taino s-a format câte o bisericuță.

ADVERTISEMENT

Grupați, fără să se țină cont dacă până acum au fost Războinici sau Faimoși, cei care au mai rămas la Survivor România încercau să descopere cine pe cine va vota. Ba chiar Alin Chirilă a făcut o constatare după ce a ieșit din apă.

„Să vezi ce se agită spiritele acum. Situația în trib, tocmai ce am ieșit din apă, de la o baie și am văzut câteva bisericuțe. Una în stânga, una în dreapta. M-am dus să mă schimb după baracă, mai erau două persoane. Se vorbește de votul comun”, a dezvăluit Alin Chirilă.

ADVERTISEMENT

„Clar, s-au văzut niște grupulețe pe insulă. Eu am păstrat grupul între fete. Pentru că, recunosc, cu ele mă simt mai confortabilă să discut”, a mărturisit Carmen Grebenișan. În tot acest timp Ionuț Iftimoaie era de părere că fostele Faimoase de la Survivor au ajuns la mâna lui Remus, care se înțelege foarte bine cu unii Războinici.

Remus Boroiu le-a ironizat pe fetele de la Survivor

Pe de altă parte, Remus- care până acum se înțelegea foarte bine cu fostele sale colege, susținea că unele nu prea au ce să caute în această etapă de la Survivor. „Toți aici visează cai verzi pe pereți. Fetele vorbesc ore întregi despre mâncare.

ADVERTISEMENT

Mulți nu se așteptau să ajungă atât de departe și îi vezi că sunt pierduți. Fetele vor să pară aceste dive nevinovate care nicio strategie. Votul de grup miroase a strategie, dar se ascund după deget”, afirma Boroiu.

Consiliul de eliminare de la Survivor, o adevărată piesă de teatru

Ce a urmat la consiliu, însă, poate fi considerată o adevărată piesă de teatru. Odată cu momentul nominalizărilor, au ieșit la iveală și adevăratele strategii. Pe scurt, deși sunt la individuale, nimeni nu și-a uitat rădăcinile.

ADVERTISEMENT

Faimoșii și Războinicii tot două grupuri au rămas. Vedetele și-au propus să-l scoată din joc pe Krișan: „În speranța în care noi, foștii Faimoși, vom putea răspunde posibilelor atacuri ale Războinicilor, vom avea un vot, sper în unanimitate pentru Krișan. Ca să încercăm să nu ne lăsam nimiciți în unanimitate de Războinici, așa am auzit că se va întâmpla”, a dezvăluit Bianca Patrichi.

Carmen Grebenișan, trădată de Ionuț Iftimoaie la Survivor România

Pe de cealaltă parte, Războinicii și-au unit forțele pentru a o da afară de la Survivor pe Carmen Grebenișan. Și sunt aproape de a-și atinge scopul, căci vedeta a adunat cele mai multe voturi. Și poate că le-ar fi fost mai greu, dacă nu ar fi fost ajutați și de Ionuț Iftimoaie.

Informat de Kamara, cu care de curând a avut și un conflict de proporții, că el este cel vizat de tribul Taino, a decis să se răzbune pe Carmen. „Am să mă uit în fosta ogradă a Faimoșilor. M-am gândit să-l nominalizez pe Kamara, dar aș vrea să mai rămân pe traseu, ca să-l mai bat.

Dacă la ultima nominalizare, Carmen a susținut că este cea mai slabă din punct de vedere sportiv, săptămâna asta nu cred ca s-a schimbat ceva. Acum, votul merge tot către Carmen. Ea m-a nominalizat de foarte multe ori, așa că acum este rândul meu să o fac”.

Carmen Grebenișan: „Mă așteptam”

Când și-a auzit numele rostit de Daniel Pavel, Carmen Grebenișan a spus: „Mă așteptam să fiu votată. Dar noi am fost… după cum vedeți, s-au făcut niște strategii aici. Nu se știa că Dan va avea dreptul la vot. Orice ar spune votul publicului, eu am mare încredere în el”.

Mai mult, Carmen Grebenișan a spus că-i este rușine să ceară susținerea telespectatorilor, din moment ce a intrat la vot cu Remus Boroiu. Ce nu știe ea, este că într-o discuție avută de fostul său coechipier cu Alin Chirilă, acesta nu a menajat-o deloc.

„Carmen, cum ar veni. Ea vrea să dea bine, că n-are nicio strategie. Că este curată. Dar în același timp, vrea să fie și parte din consiliul femeilor, să stea și cât mai mult aici. Nu merge așa. Adică tu ești îngeraș pe TV, dar noi ăștilalți, proști, facem și strategii, suntem și răi. Știi?”, a spus Remus Boroiu.

„Eu cred că ea este pe imaginea aia de fetița Barbie, fata cuminte, care nu face nimic. De fapt, face, dar vrea să facă cu imaginea curată”, a spus Alin Chirilă. Fostul Faimos a completat: „Cu mâinile altora. Cred că fetele ar fi avut o șansă dacă erau asumate”.

Remus Boroiu, scandal cu Dan Ursa la Survivor

Un lucru la care nu s-a așteptat nicio secundă Remus Boroiu a fost că Dan Ursa îl va nominaliza. Fostul Războinic, însă, nu-l mai vrea la Survivor. „Am aflat cauza certurilor întregului grup al Războinicilor. Un om fals, un om care nu-și asumă, un om care în față îți zâmbește și pe afara te înțeapă”, a spus Ursa.

În replică, Remus Boroiu a susținut că are în față un om fals, care minte că nu face strategii, dar a știut de la bun început că votul foștilor săi coechipieri de la Survivor se va îndrepta către Carmen Grebenișan.

„Foarte frumos, Dan. Foarte bine jucat. Atât de bine jucat încât cred că nici echipa Războinicilor nu și-a dat seama de planul lui. Am simțit că este un agent de vânzări desăvârșit și produsul pe care îl vinde este imaginea lui.

A vrut să dea într-un om puternic, dar nu a putut să dea în Alin. Dacă plec acasă, am rugămintea ca băieții și fetele din grupul Războincilor să ia aminte la acest om bun. Pentru acest inocent, toți din echipa Faimoșilor știau că o să fie Carmen la vot”, a afirmat Remus Boroiu.

ADVERTISEMENT