Life

Ce a pățit Carmen Grebenișan la Dancing on ice: “Mă gândeam că o să-mi rup ceva”

Carmen Grebenișan este încântată de numărul arătat la Dancing on ice. Influenceriței i-a fost foarte greu să învețe pașii de dans pe gheață și a căzut de mai multe ori.
14.03.2022 | 12:39
Ce a patit Carmen Grebenisan la Dancing on ice Ma gandeam ca o sami rup ceva
Carmen Grebenișan, încântată de numărul arătat la Dancing on ice. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan a suferit o accidentare în timpul antrenamentelor pentru “Dancing on ice – Vis în doi”. Tânăra influenceriță a fost la un pas să ajungă cu piciorul în ghips după căzătura destul de serioasă.

Carmen Grebenișan, încântată de numărul arătat la Dancing on ice

Concurenta noului show de la Antena 1 a distribuit imagini din timpul antrenamentelor pe rețelele sociale. În timp ce încerca să execute pe patine mișcările explicate de antrenori, Carmen s-a împiedicat și a căzut pe gheață.

ADVERTISEMENT

Din fericire, nu a fost o accidentare puternică, așa că blondina a putut continua antrenamentul. Tânăra dansează alături de partenerul ei, Lilian Brînzari, pentru a le demonstra juraților și telespectatorilor că merită un loc în marea finală.

Carmen Grebenișan a învățat destul de repede mișcările dansului pe patine, iar Elwira Petre a fost impresionată e mișcările ei.

ADVERTISEMENT

“Mi-a luat foarte mult să-mi iau patine în picioare. Am pus pasul și mi-am dat seama că alunec. Nu e ca pe role, credeți-mă. Teama cea mai mare era să nu pic. Scopul meu era doar să stau în picioare pe gheață. Mă gândeam de fiecare dată că o să-mi rup ceva.”, a spus influencerița în cadrul unui interviu.

Care este visul pentru care luptă Carmen și Lilian

Carmen Grebenișan și Lilian Brînzari luptă pentru a construi o bază de patinaj în Moldova. Tânăra le-a mulțumit telespectatorilor pentru voturi, lucru care i-a ajutat să meargă mai departe și să-și demonstreze abilitățile pe gheață.

ADVERTISEMENT

De asemenea, buna prietenă a Alinei Ceușan are numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei de pe gheață.

“When I met you in the summer…Cred că n-am mai avut așa multe emoții niciodată, in niciun moment, din toată viața mea, așa cum am avut sâmbătă, când am prezentat live momentul nostru pe gheață, la @dancingoniceromania.

ADVERTISEMENT

Vă mulțumim din suflet că ne-ați urmărit și ne-ați votat, astfel am avut un punctaj de 24,5 si mergem mai departe!😻 Așa că ne vedem săptămâna viitoare, cu un alt moment, fel de spectaculos presărat cu și mai multe surprize.

Vreau să-i mulțumesc lui @lilian_binzari pentru tot; e cel mai bun, înțelegător si ambițios partener de dans pe care puteam să-l am! Împreună luptăm pentru visul de a construi o bază de patinaj în Moldova!⛸ Mulțumim din nou tuturor pentru susținere și sperăm să ne votați în continuare!”, a scris Carmen Grebenișan pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CARMEN GREBENISAN (@grebenisancarmen)

Lilian Brînzari patinează de la vârsta de opt ani și spune că părinții săi au făcut eforturi financiare mari pentru a-l ajuta să-și îndeplinească visul.

ADVERTISEMENT