Life

Carmen Grebenișan pregătește cea mai radicală decizie din viața ei. Ce vrea să facă fosta concurentă de la Asia Express

Carmen Grebenișan este foarte activă în social media, acolo unde le-a dezvăluit fanilor planurile pe care le are pentru perioada următoare. Ce vrea să facă blondina.
23.06.2022 | 11:17
Carmen Grebenisan pregateste cea mai radicala decizie din viata ei Ce vrea sa faca fosta concurenta de la Asia Express
Ce planuri are Carmen Grebenișan. Fosta concurentă de la Asia Express a luat o hotărâre importantă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Asia Express pregătește cea mai radicală decizie din viața ei. Celebra influenceriță este gata să facă o schimbare importantă care ține de domeniul personal, unde simte nevoia să încerce lucruri noi.

Carmen Grebenișan, planuri de viitor. Fosta concurentă de la Asia Express a luat o hotărâre importantă

Carmen Grebenișan vrea să se mute din România, în ciuda faptului că și-a achiziționat casa mult visată. Vedeta a mobilat locuința într-un stil care să o facă să se simtă mereu în vacanță, dar asta nu înseamnă că a uitat de călătorii.

ADVERTISEMENT

Aflată în concediu în Spania, fosta concurentă de la Antena 1, a mărturisit că este pregătită să plece din țară pentru a se stabili în Barcelona. Blondina a punctat faptul că ia foarte în serios această mutare neașteptată.

„Chiar nu glumim, o să ne mutăm anul viitor. Așa ne dorim, așa intenționăm, și acum căutăm toate variantele prin care să facem asta.

ADVERTISEMENT

Nu știm pentru cât timp, dar… o lună, două, trei, un an sau de tot”, a explicat Carmen Grebenișan pe contul de Instagram, unde a postat o serie de imagini din Barcelona.

Carmen Grebenișan, îndrăgostită de mâncarea din Barcelona

Se pare că frumoasă blondină s-a îndrăgostit de oraș. S-a plimbat pe plajă și pe străzi, a stat la piscină pentru a se bronza și s-a bucurat de ieșirile la restaurant. Preparatele culinare au fost imediat imortalizate de vedetă.

ADVERTISEMENT

„Vai, ce bine arată… pui, porc și ouă poșate cu sos olandez. Pentru asta așteaptă lumea aici la rând vreo oră. Runda a doua”, a spus fosta concurentă de la Dancing on ice: Vis în doi într-o filmare de pe Instagram.

„Da’ noi ne mai oprim din mâncat? Cel mai bun brunch”, este descrierea lăsată de Carmen Grebenișan, alături de câteva poze cu felurile de mâncare care i-au plăcut în vacanța din Spania.

ADVERTISEMENT