Life

Carmen Grebenișan, probleme de sănătate după Survivor România. Ce a pățit vedeta: ”Mă doare”

Carmen Grebenișan se confruntă cu probleme de sănătate după Survivor România. Ce a pățit vedeta la nici o săptămână după ce a ajuns acasă?
02.06.2023 | 12:50
Carmen Grebenisan probleme de sanatate dupa Survivor Romania Ce a patit vedeta Ma doare
Carmen Grebenișan, probleme de sănătate după Survivor România. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan a revenit în România după Survivor România. A rezistat aproape de cinci luni în Republica Dominicană și chiar a fost la un pas distanță să câștige premiul cel mare de 100.000 de euro.

Carmen Grebenișan, probleme de sănătate după Survivor România

Carmen Grebenișan a ajuns aproape de marea finală. Din păcate pentru ea, lupta cea mare s-a dat între Andrei Krișan și Dan Ursa. Câștigătorul Survivor România a fost chiar cel din urmă, având numeroși susținători.

ADVERTISEMENT

Întoarsă în România de aproape o săptămână, Carmen Grebenișan părea să fie extrem de fericită. Totul mergea bine până în urmă cu doar câteva ore. Se pare că vedeta se confruntă cu probleme de sănătate după Survivor România.

Într-o postare pe contul personal de Instagram, Carmen Grebenișan le-a povestit fanilor săi că este destul de speriată. Aceasta s-a trezit cu un ganglion la gât, de mărimea unui bob de mazăre. Acesta este umflat, iar ce este și mai rău este că o doare.

ADVERTISEMENT

La fel ca oricare altă persoană, vedeta a căutat pe internet un astfel de simptom și a rămas șocată de ce a putut să găsească. Deși mai bine nu citea, acum, pentru ea este mai clar ca oricând că trebuie să facă un set de analize.

Ce a pățit vedeta

Chiar și așa, Carmen Grebenișan nu înțelege ce s-a întâmplat. Deși s-a întors calmă și cu o stare de bine din Republica Dominicană, iată că aceste probleme de sănătate îi dau mari bătăi de cap. Tocmai din acest motiv, ea le-a cerut un sfat fanilor săi.

ADVERTISEMENT

”Știți de ce nu îmi era dor? De Carmen cea ipohondră. Am sesizat un ganglion la gât, de mărimea unui bob de mazăre, care dintr-o dată mă doare și mi-am lăsat gâtul în jos și îl simt așa umflat. Și m-am speriat. Am citit pe internet tot felul de chestii și nu e bine.

Mai bine nu citeam, dar clar e nevoie să fac un set de analize. Este ciudat așa să apară peste noapte așa un ganglion și să îl simți doar într-o parte. Nu vreau să mă panichez pentru că am venit destul de calmă și Zen de la Survivor, dar de ce mi s-a umflat un ganglion?”, le-a spus vedeta urmăritorilor săi de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Dincolo de problemele de sănătate, Carmen Grebenișan s-a și îngrășat la Survivor România. Vedeta povestea anterior că a luat în jur de patru kilograme și că are probleme și cu retenția de apă, pe care speră să le rezolve. 

ADVERTISEMENT