Life

Carmen Grebenișan, schimbare radicală. Fosta concurentă Asia Express nu mai arată ca înainte

14.07.2020 | 14:18
Carmen Grebenisan schimbare radicala Fosta concurenta Asia Express nu mai arata ca inainte
ADVERTISEMENT

Carmen Grebenişan este extrem de apreciată în mediul online, devenind și mai cunoscută odată cu participarea la „Asia Express”, emisiunea difuzată la Antena 1. Frumoasa vedetă își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața ei, recent surprinzând cu o schimbare radicală.

Tânăra originară din Cluj a renunțat la culoarea blondă a părului în favoarea unei nuanțe care o prinde extrem de bine și îi pune în evidență ochii. Mai exact, Carmen Grebenișan a făcut o schimbare radicală de look și s-a vopsit roșcată.

ADVERTISEMENT

Întrebată de fani care a fost motivul pentru care a optat pentru altă culoare a părului peste noapte, fosta concurentă de la „Asia Express” a mărturisit că a preferat o schimbare majoră. În plus, bloggerița a ales această culoare și pentru faptul că îi cade foarte mult părul din cauza decolorării.

Carmen Grebenișan nu mai este așa cum o știai. Vedeta a optat pentru altă culoare a părului

„Da. Bine, puteam să mă fac și blond din vopsea doar că era un blond mai închis și am preferat o schimbare majoră”, a fost răspunsul dat de fosta concurentă de la Antena 1 unei fane de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

În plus, aceasta a explicat și cum a ajuns la această nuanță de păr mărturisind că este o combinație de mai multe culori și nuanțe. Concret, Carmen Grebenișan a folosit pentru noul look o „combinație din 5 vopsele și 2 nuanțatoare”.

O persoană chiar a fost curioasă dacă nu are cumva perucă pentru că nu i-a venit să creadă că vedeta a făcut o asemenea schimbare. Fosta concurentă de la Antena 1 a lămurit și această situație și a mărturisit că nu este vorba de așa ceva, ci de vopsea.

ADVERTISEMENT

Cine este Carmen Grebenișan, fosta concurentă Asia Express

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au făcut echipă în ultimul sezon „Asia Express”, competiție difuzată la Antena 1, însă puțină lume le cunoștea înainte pe cele două femei extrem de frumoase. Dacă multă vreme oamenii au crezut că cele două sunt surori, află că aceasta sunt doar bune prietene.

Tânăra are un blog de frumusețe unde își povestește experiențele prin care trece în viață, dar și un canal de Youtube unde postează frecvent. Carmen Grebenișan este pasionată de modă, călătorii și fotografii, așa cum se poate vedea de pe paginile sale de socializare.

ADVERTISEMENT

Frumoasa vedetă are tot ce-și poate dori, recent găsindu-și sufletul pereche în persoana unui bărbat în vârstă de 24 de ani. Cei doi au petrecut perioada de izolare împreună, semn că relația este extrem de serioasă, în ciuda faptului că este abia la început.

ADVERTISEMENT