Life

Carmen Grebenișan, schimbări majore în viață, înainte de a pleca la Survivor România. Alina Ceușan: „Sunt niște lucruri care țin de relația ei”

Înainte de a pleca la Survivor, Carmen Grebenișan face schimbări în viața sa. Buna ei prietenă, Alina Ceușan, a făcut dezvăluiri.
09.12.2022 | 12:23
Carmen Grebenisan schimbari majore in viata inainte de a pleca la Survivor Romania Alina Ceusan Sunt niste lucruri care tin de relatia ei
Înainte de a pleca la Survivor, Carmen Grebenișan face schimbări în viața sa. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alina Ceușan a făvut dezvăluiri despre viața personală a lui Carmen Grebenișan. Se pare că înainte de a pleca la Survivor, vlogger-ița a decis să facă și câteva schimbări majore, dar și să se bucure de timpul petrecut cu oamenii dragi.

Cum se pregătește Carmen Grebenișan de plecarea la Survivor România. Alina Ceușan a făcut dezvăluiri

Cu puțin timp înainte ca Pro TV să-și dezvăluie unul dintre cele mai bine păzite secrete: cine sunt Faimoșii de la Survivor România 2023, FANATIK a aflat că din echipă vor face parte două dive ale showbizului autohton, Vica Blochina și Carmen Grebenișan. 

ADVERTISEMENT

Astfel, înainte de a pleca pentru câteva luni în Republica Dominicană, Carmen Grebenișan a început să facă schimbări în viața sa.

Alina Ceușan, buna sa prietenă, cu care a fost și în Asia Express, a dezvăluit într-un interviu acordat recent că în ultima perioadă au petrecut mai mult timp împreună.

ADVERTISEMENT

„Urmează să plecăm weekend-ul ăsta într-un teambuilding cu compania noastră de costume de baie. E genul ăla de legătura…ca și cum ar fi sora mea de la o altă mamă. Ne înțelegem foarte bine, știți că am fost și în Asia Express împreună. 

Ne înțelegem fără să fie nevoie de prea multe cuvinte, de prea multe întâlniri, de prea multe cafele…să spun așa”, a dezvăluit Alina Ceușan la Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Alina Ceușan și viitoarea concurentă de la Survivor România s-au întors de curând și dintr-o scurtă vacanță petrecută la Roma.

„Am fost plecate la Roma. am avut un mic city break, o escapadă doar noi, fetele. Aveam nevoie pentru că în ultima vreme fiecare a fost, cumva, în direcția ei și, din când în când, e bună o astfel de escapadă”, a completat Alina Ceușan.

ADVERTISEMENT

„Carmen trece acum prin niște schimbări”

Totodată, relația lui Carmen Grebenișan nu ar merge tocmai ca pe roate, însă asta o face pe viitoarea „supraviețuitoare” să evolueze.

„Sunt niște lucruri personale care țin de relația ei. Dacă ea vrea să detalieze, cu siguranță o va face. Cred că a fost destul de deschisă pe internet și de transparentă cu tot ceea ce ține de relația ei personală.

Carmen trece acum prin niște schimbări care îi sunt benefice. Cred că se redescoperă ca persoană, ca femeie și datorită acestui fapt a decis să fie mai deschisă”, a adăugat Alina Ceușan.

ADVERTISEMENT