Life

Carmen Grebenișan și iubitul ei s-au căsătorit. Cine sunt nașii cuplului

Carmen Grebenișan s-a măritat cu iubitul ei, Alex Militaru. Cine sunt nașii cuplului.
28.08.2021 | 18:11
Carmen Grebenisan si iubitul ei sau casatorit Cine sunt nasii cuplului
Carmen Grebenișan și iubitul ei s-au căsătorit. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După ce a fost cerută în căsătorie în urmă cu un an, Carmen Grebenișan și iubitul ei s-au căsătorit sâmbătă. Aceasta este de azi, în mod oficial, doamna Militaru.

Carmen Grebenișan s-a măritat. Cine au fost nașii de cununie

Nunta a avut loc la Primăria Sectorului 2 din Capitală, iar fosta concurentă de la Asia Express a postat și primele imagini pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Tot acolo, ea a dezvăluit și cine au fost nașii de cununie pe care i-au ales. Este vorba despre buna sa prietenă Alina Ceușan și soțul acesteia, Raul Tișa.

În imaginile postate de vedetă se pot observa și câteva dintre ținutele pe care le-au avut invitații, precum și rochia sa de mireasă. Astfel, Carmen Grebenișan a purtat o rochie bej, decorată cu pene de sus până jos.

ADVERTISEMENT

Ea a ales un colier cu perle pentru gât, iar la degete a purtat mai multe inele. Soțul său a avut, de asemenea, un costum camel, asortat cu o cămașă albastră.

Nașii Alina Ceaușan și Raul Tișa au niște ținute închise la culoare. El are un costum simplu, dar a ales un look mai casual, pentru că poartă ghete și un tricou în loc de cămașă.

ADVERTISEMENT

Alina Ceușan are, în schimb, o ținută mai extravagantă, dar și ea se asortează cu mireasa, în ceea ce privește penele. Nașa are un top strălucitor cu pene și niște pantaloni evazați.

Carmen Grebenișan s-a măritat. Cine au fost nașii de cununie
Carmen Grebenișan s-a măritat. Cine au fost nașii de cununie. Sursa foto: Instagram

Carmen Grebenișan și soțul ei au fost prieteni ani buni. Cum au ajuns la căsătorie

Carmen Grebenișan povestea că ea și soțul ei au fost mult timp prieteni și s-au apropiat după ce ea a terminat fosta sa relație. Mai mult, părinții lui o consideră o fiică.

ADVERTISEMENT

„De fapt, îmi era prieten bun, doar atât. M-am despărțit de iubit, iar el, nu știu, a venit la momentul potrivit, a umplut un gol… am devenit iubiți. 

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat repede, părinții lui mă consideră ca fiica lor”, a povestit Carmen Grebenișan.

După trei ani de prietenie, cei doi au decis să dea o șansă relației lor și iată că au ajuns chiar în fața altarului.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani.

Am fost compatibili la nivel amical. Ne-am înțeles foarte bine și ne-am apropiat după. Am empatizat și s-au întâmplat alte lucruri”, spunea aceasta, potrivit Libertatea.