Life

Carmen Harra a prevestit moartea lui Nelu Ploieșteanu! Ce a anunțat chiar înainte ca artistul să se stingă din viață

02.04.2021 | 14:02
Carmen Harra a prevestit moartea lui Nelu Ploiesteanu Ce a anuntat chiar inainte ca artistul sa se stinga din viata
ADVERTISEMENT

A fost invitată prin videocall în emisiunea lui Cristi Brancu, acolo unde a făcut o serie de previziuni despre vedetele de la noi. Carmen Harra a prevestit moartea lui Nelu Ploieșteanu cu doar o zi înainte ca îndrăgitul artist să se stingă din viață.

Faimoasa clarvăzătoare a intrat în direct la Prima TV, din America. A adus în discuție și soarta lui Nelu Ploieșteanu. A anunțat atunci, cu doar câteva ore înainte ca marele artist să moară, că el nu va scăpa cu bine din spital.

ADVERTISEMENT

Carmen Harra a prevestit moartea lui Nelu Ploieșteanu

Clarvăzătoarea a mărturisit că această cumpănă este prea mare pentru ca artistul să treacă mai departe. De asemenea, destinul lui a fost legat de cifra șapte, iar energia lui nu a fost suficientă ca să îl salveze.

„Codificarea lui este 7. Câți ani are? 70. Din nou trece printr-o cumpănă foarte mare, putem doar să ne rugăm. Longevitatea lui nu bate de 70 și ceva de ani.

ADVERTISEMENT

În codul lui nu există energia să îl treacă de această vârstă. Sper că el să treacă peste această cumpănă, dar mă îndoiesc”, a spus Carmen Hara despre șansele de însănătoșire ale lui Nelu Ploieșteanu.

Astăzi, Carmen Harra a revenit cu noi declarații, după moartea artistului.

„Nu, nu știam, (n.r. că a murit Nelu Ploieșteanu) dar am fost la emisiunea cu Cristi Brancu si mi-a dat datele lui de naștere si viața lui se oprea la 70 de ani. Eu am spus și în direct ca nu cred că mai poate să trăiască din cauză că s-a terminat firul vieții.

ADVERTISEMENT

Nu, nu a murit de Covid, a decedat că atât a fost destinul lui”, a mai mărturisit astăzi Carmen Harra, pentru RomâniaTV.

Aurel Pădureanu, în lacrimi după moartea lui Nelu Ploieșteanu

Soțul Corneliei Catanga este devastat de durere. După ce a murit soția lui de COVID-19, acum și bunul lui prieten s-a stins din viață. El face un apel disperat către autorități pentru ca Nelu Ploieșteanu să fie îngropat creștinește.

ADVERTISEMENT

“Îmi pare rău, Nelu Ploieșteanu, prietenul meu de 50 de ani, și al meu, și al Corneliei nu mai este. Părerea mea ar fi – dar nu am cu cine să vorbesc- să fie dus în biserică, să îl lase pe el, dacă pe soția mea nu au lăsat-o.

Măcar el ar trebui, a fost un artist mare și se duc artiștii mari. Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu au fost cei mai mari artiști ai muzicii lăutărești.

Ar trebui lăsat în biserică, nu cum au făcut cu soția mea! Toată viața nu o să uit treaba asta, până când nu m-oi duce lângă ea”, a declarat Aurel Pădureanu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT