Carmen Harra, extrem de îngrijorată pentru ceea ce va urma: „Anumite legi umane nu vor mai funcționa”

Dan Suta   
în Stiri mondene
26/11/2020, 12:24
Carmen Harra, extrem de îngrijorată pentru ceea ce va urma: „Anumite legi umane nu vor mai funcționa”
Carmen Harra, una din cele mai controversate vedete din România. Foto: captură 6TV

Celebra Carmen Harra este extrem de îngrijorată în legătură cu efectele pandemiei și are un mesaj către toți oamenii. Psihologul de renume stabilit în Statele Unite ale Americii îi îndeamnă pe români să fie mai atenți la tot ceea ce fac și să fie mai buni.

Izolată de ceva timp în locuința ei din Miami, Carmen Harra privește cu groază situația planetară creată de virusul apărut în Wuhan și nu vede cu ochi buni ceea ce va urma de la anul.

Psihologul căreia i s-au confesat mari vedete ale showbiz-ului american spune că lumea pe care am văzut-o nu va mai fi deloc așa, că se vor schimba multe legi umane și va trebui să ne adaptăm cât se poate de repede.

Carmen Harra: „Tot ceea ce se întâmplă e doar începutul”

„Trebuie să ne mobilizăm să trecem peste situația asta. Nu ne putem permite să cădem într-o depresie generală, viața merge înainte. Omenirea trebuie să învețe ceva din situația prin care trecem. Să învățăm să fim mai buni. Să învățăm cât de vulnerabili suntem și cât de ușor putem să fim afectați de lucrurile care vin peste noi. Că nu suntem pregătiți pentru lucrurile mari care vin peste noi.

Tot ceea ce se întâmplă acum este doar începutul unor înșiruiri de evenimente care toate încearcă să ne trezească. Se va schimba ceva din lucrurile fundamentale care nu mai merg. Anumite legi umane nu vor mai funcționa în următoarea perioadă. Legile umane trebuie schimbate, nu mai sunt valabile”, a mărturisit Harra, potrivit wowbiz.ro.

Prezicătoare și… nu prea

Carmen Harra a mai spus că 2021 va fi un an al revoluțiilor, în primul rând spirituale, al schimbărilor care vor veni în cascadă. Chiar dacă e cunoscută pentru predicțiile sale, trebuie spus că puține dintre ele s-au adeverit de-a lungul timpului.

Ultimul mare eșec a fost prezicerea victoriei lui Hillary Clinton la președinția SUA în 2016, Carmen fiind atunci ferm convinsă că nu avea cum să câștige Trump. După ce și-a dat seama că globul fermecat în care a citit s-a stricat, psihologul a dispărut o vreme din peisaj, dar a reapărut odată cu pandemia din acest an.

 

Închide ×