Life

Carmen Harra, în doliu. Artista Claudia Daniela Nacu a murit. Avea 58 de ani

03.08.2020 | 18:22
Carmen Harra in doliu Artista Claudia Daniela Nacu a murit Avea 58 de ani
Carmen Harra, în doliu. Artista Claudia Daniela Nacu a murit. Avea 58 de ani. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Carmen Harra trece prin momente cumplite după ce fosta sa colegă din trupa Trio Expres, Claudia Daniela Nacu, a murit la vârsta de 58 de ani. Artista a încetat din viață la finalul lunii iulie, moartea sa fulgerătoare având loc departe de casă, în Olanda.

Renumita clarvăzătoare a mărturisit că moartea fostei sale colege de formație alături de care făcea furori în anii ’80 nu a avut legătură cu virusul din China. Cele două și artista Aida Pentzer Pânzaru au format o perioadă lungă de timp una dintre cele mai în vogă formații.

ADVERTISEMENT

Moartea fulgerătoare a cântăreței din trupa Trio Expres care s-a stins la 58 de ani a fost anunțată chiar de Carmen Harra pe una dintre paginile sale de socializare unde a postat mai multe imagini din perioada de glorie.

Clarvăzătoarea Carmen Harra este în doliu. Una dintre fostele colege din Trio Expres a murit

„Vineri, 31 iulie 2020, Claudia Daniela Nacu, colega mea și cea mai bună prietenă din fosta trupă Trio Expres, a murit la Amsterdam (Olanda) la numai 58 de ani, din cauze naturale, fără legătură cu pandemia Coronavirus. 😓

ADVERTISEMENT

A fost o cântăreață și compozitoare de excepție cu care am lansat în anii ’80 primul album muzical în limba engleză, produs de Electrecord, un disc de mare succes vândut în toată Europa, SUA și Canada. Era un talent extraordinar, un profesionist perfect și un prieten apropiat.

Mă rog ca sufletul ei frumos să se odihnească în pace și îi rog pe toți prietenii mei să se roage și pentru Claudia Daniela. Când spui Trio Expres, te referi și la Aida Pentzer Pânzaru, o artistă pe care o iubesc imens și cu care am încă o prietenie specială. ❤️

ADVERTISEMENT

Fie ca Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău minunat, Claudia Daniela, te vom iubi mereu și ne rugăm pentru tine! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻”, a scris fosta cântăreață Carmen Harra, pe pagina sa de Facebook.

Cine a fost Daniela Claudia Nacu, fostă componentă Trio Expres

Daniela Claudia Nacu s-a remarcat datorită colaborării pe care a avut în anii 1980 cu Carmen Harra și Aida Pentzer Pânzaru. Solista născută la Hunedoara a fost extrem de apreciată pe scena muzicală alături de colegele sale datorită proiectului Trio Expres.

ADVERTISEMENT

A debutat în anul 1981 odată cu participarea la renumita emisiune „Șlagăre în devenire”. Cinci ani mai târziu a fost acceptată în Uniunea compozitorilor și muzicologilor români.

Artista a cântat și în formația Start, ca după ieșirea din trupa Trio Expres să aibă spectacole și concerte în Europa de Vest, Statele Unite (New York și Chicago), Cuba, Dubai ori Curaçao. De câțiva ani locuia în Amsterdam, Olanda.

 

 

ADVERTISEMENT