Life

Carmen Harra, previziuni pentru 2021. An plin de surprize pentru România

02.01.2021 | 08:07
Carmen Harra previziuni pentru 2021 An plin de surprize pentru Romania
Carmen Harra, previziuni pentru 2021. An plin de surprize pentru România. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Carmen Harra a dezvăluit care sunt previziunile pentru anul 2021, în contextul în care anteriorul a fost unul puternic marcat de pandemia de coronavirus. Celebra cititoare în stele susține că românii au șansa să se vindece. 

Concret, 2021 este un an care va continua să fie marcat de virusul din China, însă ușor-ușor întreaga omenire va scăpa de această boală. Renumitul astrolog spune că 2021 aduce șansa de a ne vindeca și de a ne elibera de greutățile și poverile din trecut.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Carmen Harra crede cu tărie că lucrurile se vor aranja în următoarele luni, iar oamenii vor scăpa de suferințele și incertitudinea din trecut. Așadar, anul 2021 vine cu schimbări radicale din mai multe puncte de vedere.

Carmen Harra, previziuni pentru anul în curs. Ce se întâmplă în 2021

„2020 a fost un an karmic. Anii karmici cară energiile unor evenimente trecute și acțiuni din trecut și se reflectă în fața noastră ca ceva care noi trebuie să rezolvăm ceva care ne urmărește de o vreme.

ADVERTISEMENT

Karma este exprimarea emoțiilor și memoriilor colective de-a lungul timpurilor. Ceea ce ni s-a întâmplat nouă trebuia să ni se întâmple pentru un an karmic. 

Anul 2021 este dominat, dacă ne uităm după conceptul pitagorian, de energia cifrei 5. Cifra 5 simbolizează eliberare, libertate. Deci noi avem nevoie să ne eliberăm de toate încărcăturile astea karmice care le-am cărat în 2020 și asta se va observa pe parcursul lui 2021. 

ADVERTISEMENT

Lucrurile se așază și ne vom simți mai liberi de problemele, și suferințele, și incertitudinea lui 2020. Anul acesta ne aduce într-o direcție mai bună, în ceea ce privește în special șocul pandemiei. 

Trauma nu dispare în 2021 și pandemia nu se rezolvă total de la început pentru că este un proces care a fost foarte profund, dureros și nu se poate soluționa așa de repede, dar încet-încet 2021 ne aduce șansa de a ne vindeca.

ADVERTISEMENT

Avem șansa de a înțelege ce s-a întâmplat cu noi și de a ne reorganiza ca să putem să ne îndreptăm spre eliminarea acestui virus, care nu este unul sezonier. O să ne dăm seama și o să aflăm că este produs în laborator. O să aflăm cauzele lui. 

Anul acesta ne aduce la lumină adevărurile pe care nu le-am știut anul trecut. Anul acesta ne lămurește proveniența acestui virus și vom știi cum să-l atacăm. Vom găsi soluții, a declarat Carmen Harra pentru emisiunea ShowBlitz de la Antena 3.

Cunoscutul astrolog stabilit în Statele Unite ale Americii este de părere că omenirea nu va scăpa de pandemia de coronavirus nici în următorii 3-4 ani, în ciuda faptului că oamenii de știință au găsit un vaccin pentru această boală.

ADVERTISEMENT