Life

Carmen Harra, veste proastă pentru Anghel Damian şi Theo Rose: “Nu sunt nici cea mai compatibilă relaţie”

Carmen Harra, veste proastă pentru Anghel Damian şi Theo Rose. Le-a analizat relația și a stabilit că nu sunt compatibili și nici suflete pereche.
16.11.2022 | 15:25
Carmen Harra veste proasta pentru Anghel Damian si Theo Rose Nu sunt nici cea mai compatibila relatie
Carmen Harra, veste proastă pentru Anghel Damian şi Theo Rose. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Carmen Harra, cunoscută pentru prezicerile sale, a analizat relația dintre Theo Rose și iubitul ei și veștile sale nu sunt deloc prea bune.

Carmen Harra, veste proastă pentru Anghel Damian şi Theo Rose

Anghel Damian şi Theo Rose au dat vestea cea mare că vor deveni părinți în curând, la puțin timp după ce s-a aflat că au o relație.

ADVERTISEMENT

Fericirea lor este mare, la fel și cea a părinților lor, dar Carmen Harra, care spune că este expert în psihologia intuitivă și relații, crede că cei doi iubiți nu sunt deloc compatibili și nici suflete pereche.

Pentru ca relația lor să meargă, Theo Rose și Anghel Damian trebuie să depună multe eforturi. Deși sunt multe probleme în ceea ce privește compatibilitatea din iubirea lor, Carmen Harra speră ca cei doi să aibă înțelepciunea de a trece peste toate aceste probleme – dar subliniează că nu va fi deloc ușor.

ADVERTISEMENT

„Theo e foarte frumoasă, talentată, superbă, bună la suflet, o persoană extraordinară. El (n.r. Anghel Damian) este foarte independent, vrea să-și construiască o carieră și va reuși.

La toate socotelile de compatibilitate sunt probleme multe în acestă relație. Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt și să facă o relație solidă, ceea ce nu va fi ușor deloc”, a spus aceasta, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

ADVERTISEMENT

Camen Harra a spus clar: Theo Rose și Anghel Damian nu sunt suflete pereche

Theo Rose și Anghel Damian nu sunt suflete pereche, a conchis Carmen Harra. Aceasta a spus că vor exista cu siguranță multe probleme de comunicare în relația celor doi.

Totuși, specialista în relații le dorește tot binele din lume celor doi și speră că vor găsi o cale să se înțeleagă, mai ales acum că Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinți pentru prima dată.

ADVERTISEMENT

„Pentru că ei nu sunt nici suflete pereche, nu sunt nici cea mai compatibilă relație, dimpotrivă, sunt două persoane care în timp au probleme serioase de comunicare, însă, nu putem să le dorim decât tot binele din lume”, a spus Carmen Harra.

ADVERTISEMENT
Tags: