Life

Carmen Harra, vești bune pentru Gina Pistol și Smiley: „Este extraordinară”

Carmen Harra are vești bune pentru Gina Pistol și Smiley, la scurt timp după ce aceștia au făcut nunta. Ce le-a transmis?
29.05.2023 | 07:58
Carmen Harra vesti bune pentru Gina Pistol si Smiley Este extraordinara
Ce a pus Carmen Harra după ce Smiley și Gina Pistol au făcut nunta. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram/ captură YouTube
ADVERTISEMENT

După ce Gina Pistol și Smiley au avut parte weekendul acesta de o nuntă desprinsă din povești, Carmen Harra le-a analizat relația. Celebra clarvăzătoare le-a transmis vești bune proaspeților căsătoriți.

Carmen Harra, vești pentru Gina Pistol și Smiley, la scurt timp după nuntă

Sâmbătă, 27 mai 2023, a fost o zi mare în showbizul românesc. Gina Pistol și Smiley și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și al ofițerului de stare civilă și au avut parte de o nuntă de vis, realizată într-un decor desprins, parcă, din poveștile cu zâne.

ADVERTISEMENT

Alături le-au fost cei mai dragi oameni, însă, de departe, cea mai importantă prezență a fost cea a micuței Josephine, care a arătat precum o mică prințesă. Nici ploaia nu le-a stricat petrecerea de pomină și toată lumea s-a distrat pe cinste.

Acum, la scurt timp după ce Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit, celebra Carmen Harra le-a analizat relația. Clarvăzătoarea a avut vești bune pentru proaspeții căsătoriți. Nu au greșit deloc când au ales să fie soț și soție.

ADVERTISEMENT

Carmen Harra: „Relația lor este extraordinară”

Astfel, Carmen Harra a afirmat că relația dintre Gina Pistol și Smiley este una extraordinară, datorită unei legături karmice existente între ei. Din punctul să de vedere, vedetele se completează perfect și vor avea o căsnicie fericită.

În plus, clarvăzătoarea a dezvăluit de ce nicio femeie din viața artistului nu l-a convins să o ducă în fața altarului. Gina Pistol are ceva ce fostele iubite ale solistului nu au avut și tocmai de asta a fost posibilă nunta.

ADVERTISEMENT

„Relația lor este extraordinară. Pentru că este o relație karmică. El este un independent, un om care și d-asta se însoară târziu. Dar (…) relațiile karmice sunt cele mai intense, extrem de puternice și trebuie să aibă loc.

E o relație foarte bună, extraordinar de importantă pentru amândoi, ei au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve împreună. Sunt perfecți unul pentru altul. Ea este o extrovertită, o fermecătoare.

ADVERTISEMENT

Iar el este un independent foarte greu de dus la altar. Dar ea este singura care l-a putut atrage în viața ei, a-l duce spre o căsătorie. Va fi o căsătorie datorită ei, extrem de fericită, ea îl balansează, îi aduce exact emoțiile de care are nevoie”, a spus Carmen Harra despre Gina Pistol și Smiley, conform spynews.ro. 

ADVERTISEMENT