Life

Carmen Harra, vești proaste pentru Oana Zăvoranu, după divorțul de Alex Ashraf: „Problema ei numărul unu este pierderea banilor”

Clarvăzătoarea Carmen Harra a mărturisit că a încercat să o avertizeze pe Oana Zăvoranu cu privire la divorțul de Alex Ashraf.
29.09.2023 | 19:17
Carmen Harra vesti proaste pentru Oana Zavoranu dupa divortul de Alex Ashraf Problema ei numarul unu este pierderea banilor
Carmen Harra, vești sumbre pentru Oana Zăvoranu. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Harra a avut o reacție dură după ce s-a aflat că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf divorțează. Clarvăzătoarea a dezvăluit că a încercat să o avertizeze pe vedetă că este posibil să ajungă în punctul în care bărbatul iubit să o trădeze. De altfel, a susținut că un alt pericol o pândește acum.

Cum a reacționat Carmen Harra după ce s-a aflat că Oana Zăvoranu divorțează

Carmen Harra a dezvăluit că a prevăzut divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf încă de acum șapte ani și i-a atras atenția vedetei cu privire la ce ar putea să se întâmple, însă nu a fost luată în serios.

ADVERTISEMENT

Clarvăzătoarea a susținut că vedeta riscă să-și piardă toată averea moștenită de la mama ei în mod neașteptat. De altfel, este adevărat că aceasta se confruntă la momentul actual cu mai multe probleme din punct de vedere legal, inclusiv executări silite.

„Acum 7 ani, i-am spus Oanei că este în pericol să piardă banii de la mama ei. Dacă ne uităm la ce se întâmplă în viața ei, ea are figura mamei. Îi lipsește figura tatălui, ea are banii, dar îi pierde. Ea este o persoană foarte iubitoare, intuitivă.

ADVERTISEMENT

Omul cu care este ea la ora actuală are o înclinație de trădare, apare fenomenul trădării, important este cum poate ea să gestioneze asta și dacă se poate lupta suficient de mult să salveze această relație care devine cu mare semn de întrebare”, a declarat Carmen Harra, potrivit click.ro. 

A avertizat-o că ar putea fi trădată

Premonițiile clarvăzătoarei indică și o posibilă trădare din partea încă soțului său. „Problema ei numărul unu este pierderea banilor de la mama ei. Trece printr-o perioadă extrem de dură la ora actuală.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să se supere, pentru că adevărul doare, dar este un adevăr foarte crâncen asupra vieții ei, pentru că este lovită din două părți, sentimental și material. Situația ei la ora actuală nu arată deloc bine”, a adăugat Carmen Harra.

Amintim că după ce vestea divorțului s-a răspândit, Oana Zăvoranu a făcut declarații în exclusivitate pentru FANATIK și a afirmat că Alex Ashraf a furat-o pentru a-i asigura un trai mai bun presupusei sale amante.

ADVERTISEMENT

„Da, eu trec printr-o situație mai delicată, dar peste care voi trece și o voi rezolva. El nu putea pune umărul împreună. A preferat din banii comuni care veneau sa îi cumpere ei un apartament pe care l-a renovat, mobilat, utilat.

(…)Am tăcut de proastă. Am crezut că îi trece, pentru că așa mă mințea. Din păcate, parcă aveam mintea cusută”, ne-a spus Oana Zăvoranu, care a dezvăluit că știa că fostul său partener a mai călcat strâmb.

ADVERTISEMENT
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani...
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani sunt pârâţi la doamna
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani...
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul...
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul ei a fost înșelat de soție. 𝐑𝐄𝐀𝐂𝐓̦𝐈𝐀 𝐀𝐌𝐔𝐙𝐀𝐍𝐓𝐀̆
Moartea lui Ion Ţiriac! Cine va moșteni averea miliardarului
Moartea lui Ion Ţiriac! Cine va moșteni averea miliardarului
Sărbători de coșmar. Zeci de români, concediați
Sărbători de coșmar. Zeci de români, concediați
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A...
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A rămas corigent de șapte ori la Conservator și face pe marele dascăl”
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei:...
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei: ”O să-i respectăm dorința! Nu vrem război...”
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că...
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că nu i s-a permis îmbarcarea într-un avion
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred...
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred că acolo mi s-a declanșat boala. E un sadism incredibil”
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română