News

Carmen Iohannis, apariție răvășitoare la New York! Soția președintelui a purtat o rochie semnată Andreea Tincu. Galerie FOTO

27.09.2019 | 09:19
Carmen Iohannis a venit într-o rochie semnată Andreea Tincu la lansarea cărții lui Klaus Iohannis. Sursa foto - facebook

Carmen Iohannis a avut o apariție răvășitoare la New York! Toată lumea a admirat toaleta soției președintelui. Aceasta a venit la lansarea cărții soțului ei, „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa” îmbrăcată într-o rochie roșie, simplă, dar cu tăieturi curate care au pus în evidență trupul acesteia. Culmea, rochia a fost creată de un designer autohton. Nu este pentru prima oară când Carmen Iohannis se îmbracă de la această firmă.

Carmen Iohannis, apariție răvășitoare la New York!

Andreea Tincu este absolventa a Universitatii de Arta „George Enescu” din Iasi, iar moda reprezinta pentru ea o pasiune inca din copilarie. In adolescenta, a colaborat cu ateliere de moda, unde a asimilat mult dintre aspectele tehnice ale meseriei. Inainte de a-si forma propriul brand in 2007, Andreea a lucrat cu nume importante ale modei romanesti. In prezent, Andreea este si head designer al brandului Sense dar are si propria linie, Andrea Tincu.

AT este un brand pentru femeile care inteleg si apreciaza produsele vestimentare inovative, cu tipare complexe si printuri originale. La limita dintre arta si moda, creatiile vestimentare Andrea Tincu sunt sofisticate prin finisari si contemporane prin linii. Designerul poarta si foloseste in colectii materiale naturale, deoarece sunt excelente pentru piele, eco-friendly, reprezentand, totodata, garantia unui produs ready-to-wear.

Carmen Iohannis, apariție răvășitoare la New York! Carmen Iohannis
Carmen Iohannis a fost admirată de toată lumea pentru ținută. Sursa foto – facebook

Soția președintelui a purtat o rochie semnată Andreea Tincu

De altfel, colectiile semnate Andreea Tincu au fost prezentate pe podiumuri nationale si internationale, la Kiev, Amsterdam, Viena, Atena, Bucuresti, Sarajevo, Londra,Bucuresti, Iasi, Zagreb și altele. Andrea Tincu și-a prezentat de curând colecția toamnă – iarnă 2019-20, mai exact, în urmă cu doar câteva zile, pe 14 septembrie, in cadrul Vienna Fashion Week. „Sunt primul designer roman care si-a prezentat in cadrul acestei Saptamani a Modei o colectie si va marturisesc sincer ca este un event pe care il simt aproape sufletului meu de fiecare data”, mărturisea aceasta.

Vă reamintim că preşedintele Klaus Iohannis a condus delegaţia României la segmentul la nivel înalt al celei de-a 74-a sesiuni a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite care s-a desfășurat în Statele Unite ale Americii. Cu această ocazie, șeful statului și-a lansat și cartea la New York. În ceea ce o privește pe Carmen Iohannis, soția președintelui nu este pentru prima oară când surprinde plăcut la capitolul ținute. a făcut-o și în urmă cu doar câteva zile la întâlnirea cu Donald Trump, dar și în alte ocazii. FANATIK își prezintă o colecție întreagă cu toaletele afișate de aceasta în utlima perioadă.