News

Carmen Iohannis, apariţie surprinzătoare marţi seara. Unde a fost văzută soţia lui Klaus Iohannis

26.05.2020 | 21:23
Carmen Iohannis aparitie surprinzatoare marti seara Unde a fost vazuta sotia lui Klaus Iohannis
ADVERTISEMENT

Soția președintelui României, Carmen Iohannis, a mers marți seara la Vila Lac, acolo unde mai mulți miniștri, premierul Ludovic Orban și șeful statului au discutat despre măsurile de relaxare care urmează să fie luate după starea de alertă.

Carmen Iohannis, apariţie surprinzătoare marţi seara

Carmen Iohannis a ajuns la luxoasa vilă în jurul orei 19:00. Soția președintelui a venit cu o mașină a SPP și ocupa scaunul pasagerului din față și purta ochelari de soare.

ADVERTISEMENT

Surse politice au precizat pentru Mediafax că președintele Klaus Iohannis va avea o întrevedere cu liderii Partidului Național Liberal, la Vila Lac, iar acolo vor avea loc discuții despre măsurile în stare de alertă:

„Vor discuta și despre măsurile de relaxare care vor fi luate de guvern începând cu 1 iunie”, au menționat surse politice pentru Mediafax. La ședință au participat președintele PNL, Ludovic Orban, dar și mai mulți miniștri.

ADVERTISEMENT

”Știm care este singura preocupare a PNL: să organizeze degrabă alegeri, până nu pierde prea mult din procente”

Senatorul PSD, Robert Cazanciuc, a lansat un atac la adresa rivalilor din PNL și a președintelui Klaus Iohannis. Parlamentarul consideră că singurul scop al celor de la PNL este să organizeze cât mai rapid alegerile:

”Știm care este singura preocupare a PNL: să organizeze degrabă alegeri, până nu pierde prea mult din procente. Și pierde vertiginos. PNL și Președintele său speră că, astfel, vor scăpa de filtrul partidelor parlamentare care dețin majoritatea în Parlament, lucru care îi împiedică să acapareze România.

ADVERTISEMENT

Pandemia le-a încurcat, însă, socotelile în mod serios”, se arată într-o postare de pe Facebook a PSD.

Carmen Iohannis, căsătorită de 30 de ani cu Klaus Iohannis

Carmen Iohannis s-a căsătorit cu Klaus Iohannis în urmă cu 30 de ani. Cei doi s-au cunoscut pe băncile facultății. După terminarea studiilor, cei doi au fost repartizați în Agnita, respectiv Sibiu.

ADVERTISEMENT

Datorită lui Carmen Iohannis, actualul președinte al României a ales să rămână în țară după terminarea studiilor, în perioada în care familia lui Klaus Iohannis se mutase în Germania.

ADVERTISEMENT