Life

Cât costă geanta de lux cu are s-a afișat Carmen Iohannis în vizita din Emiratele Arabe. Prețul este uriaș

Carmen Iohannis, poșetă fastuoasă. Cât a achitat partenera lui Klaus Iohannis pentru accesoriul purtat în Emiratele Arabe.
21.03.2023 | 16:40
Cat costa geanta de lux cu are sa afisat Carmen Iohannis in vizita din Emiratele Arabe Pretul este urias
Carmen Iohannis, poșetă fastuoasă. Cât a achitat partenera lui Klaus Iohannis pentru accesoriul din Emiratele Arabe. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Prima doamnă în stat a fost fotografiată cu o geantă de lux. Câți bani a plătit soția președintelui pentru poșeta din Emiratele Arabe, în ciuda faptului că ținuta aleasă a stârnit numeroase controverse în rândul designerilor și stiliștilor.

Carmen Iohannis, poșetă fastuoasă. Cât a achitat partenera lui Klaus Iohannis pentru accesoriul din Emiratele Arabe

Carmen Iohannis pare că a prins gustul luxului. Profesoara de limba engleză deține o poșetă fastuoasă pentru care a achitat o sumă destul de mare. Soția lui Klaus Iohannis a scos din buzunar mii de euro pentru accesoriul purtat în Emiratele Arabe.

ADVERTISEMENT

Geanta marca Chanel face parte din colecția primăvară – vară de anul acesta, este din piele și este disponibilă pe mai multe culori. Cea deținută de partenera șefului statului este un galben perlat și a costat puțin peste 10.000 de dolari.

După cum se arată pe site-ul oficial al mărcii franceze, poșeta are dimensiunile 15.5 × 25.5 × 6.5 cm. Concret, suma nu este deloc de neglijat având în vedere salariul pe care îl are prima doamnă în stat de pe urma meseriei sale.

ADVERTISEMENT

În prezent, cadrul didactic, care lucrează în orașul Sibiu, are un salariu lunar care se ridică la valoarea de 3.735 de lei, bani încasați după aproximativ 4 decenii petrecute la catedră. Anual veniturile sale sunt în valoare de 44.816 de lei.

Carmen Iohannis. Geantă Chanel
Geanta Chanel purtată de Carmen Iohannis în Emiratele Arabe. Sursa foto: chanel.com

Carmen Iohannis, criticată pentru ținuta purtată în Dubai

Carmen Iohannis a dat greș cu ținuta purtată în Dubai. Acest lucru a fost scos în evidență de Ovidiu Buta, unul dintre cei mai renumiți critici de modă din România, care a declarat că rochia albă scurtă a fost una nepotrivită.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nuanța nu a fost una inspirată, la fel fiind și în cazul lungimii. Rochia a fost mult prea scurtă pentru tradițiile și obiceiurile din Emiratele Arabe. De asemenea, Dana Budeanu a criticat cleștele de plastic din părul profesoarei de engleză.

„Carmen Iohannis confundă un dineu diplomatic cu bucătăria și reușește să ne înfățișeze cea mai ciudată ținută purtată de-a lungul istoriei ei ca Primă Doamnă.  Rochia merită o cu totul asta destinație, în speță o plajă.

ADVERTISEMENT

Iar clama din cap merită o baie”, a spus stilistul pentru FANATIK, în timp ce fostul șef de stat, Traian Băsescu, a spus la un moment dat că oficialii nu trebuie să se prezinte în sandale la astfel de vizite internaționale.

ADVERTISEMENT