Life

Carmen Iohannis împlinește 62 de ani. Cum l-a cunoscut pe șeful statului, Klaus Iohannis

Carmen Iohannis face 62 de ani. Cum a început relația cu președintele statului Klaus Iohannis și de cât timp sunt împreună.
02.11.2022 | 14:21
Carmen Iohannis implineste 62 de ani Cum la cunoscut pe seful statului Klaus Iohannis
Carmen Iohannis face 62 de ani. Cum a început relația cu președintele statului Klaus Iohannis. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prima Doamnă în stat își aniversează ziua de naștere. Cum l-a cunoscut pe șeful statului, alături de care formează un cuplu de aproximativ 40 de ani. Președintele României a dezvăluit cum a decurs prima întâlnire.

Carmen Iohannis face 62 de ani. Cum a început relația cu președintele statului Klaus Iohannis

Carmen Iohannis împlinește 62 de ani pe data de 2 noiembrie 2022. Soția lui Klaus Iohannis a primit numeroase mesaje și urări speciale din partea celor care o cunosc, dar mai ales din partea elevilor din Sibiu.

ADVERTISEMENT

Profesoara de limba engleză este una dintre cele mai iubite persoane, dovadă comentariile lăsate pe rețelele de socializare. De asemenea, Prima Doamnă în stat este o persoană apreciată de colegii de breaslă.

Mai mult, soția președintelui este iubită atât în calitate de cadru didactic, cât și în calitate de consoartă a șefului statului, asta pentru că este vizibilă în spațiul public prin ceea ce face și prin ținutele pe care le poartă.

ADVERTISEMENT

Este renumită pentru obiectele vestimentare pe care și le achiziționează de la designerii români, cea mai îndrăgită fiind Andreea Tincu.

„Astăzi o aniversăm pe Prima Doamnă Carmen Iohannis! La mulți ani și numai bucurii”, este mesajul transmis de creatoarea de modă pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Carmen Iohannis, poveste de dragoste de 40 de de ani

Carmen și Klaus Iohannis se cunosc din perioada studenției. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 40 de ani, președintele României dezvăluind în cartea sa, intitulată Pas cu pas, cum au ajuns împreună.

„În timpul facultăţii am cunoscut-o şi pe soţia mea, Carmen, dar în vechiul cerc de prieteni. A fost invitată de prieteni de-ai noştri care au rămas în Sibiu. Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere.

ADVERTISEMENT

A durat mult până ne-am căsătorit. Ne-am cunoscut la 22 de ani  şi ne-am căsătorit pe la 29 de ani”, a scris șeful statului în publicația apărută în anul 2014, notează tabu.ro.

După terminarea studiilor universitare, Carmen și Klaus Iohannis au devenit profesori la Agnita și Sibiu. Ulterior, după anul 1989 cei doi au început să predea la liceele unde în trecut fuseseră elevi, și anume Colegiul Național Gheorghe Lazăr, respectiv la Colegiul Național Samuel von Brukenthal.

ADVERTISEMENT