News

Carmen Iohannis, mesaj în prima zi de şcoală: „Să avem răbdare”. Cum a apărut soţia preşedintelui. FOTO

09.09.2019 | 13:51
Carmen Iohannis mesaj in prima zi de scoala Sa avem rabdare Cum a aparut sotia presedintelui FOTO

Profesoara de limba engleză Carmen Iohannis s-a întors azi la școală, în Sibiu, unde a susținut un discurs impresionant pentru elevi și părinți. Prima doamnă a României este profesoară la Liceul Gheorghe Lazăr din fosta capitală culturală europeană și, an de an, emoțiile sunt la fel de mari pentru ea în prima zi de școală ca pentru elevii ei.

Carmen Iohannis, din nou la școală, alături de elevii ei din clasa a X-a

Carmen Iohannis este dirigintă la clasa a X-a și profesoară de limba engleză totodată, iar în prima zi de școală și-a manifestat entuziasmul îmbrățișându-i pe elevi și făcând selfie cu adolescenții pe care îi va îndruma și în acest an de studii. Nici această apariție nu a fost una de ignorat. Carmen a purtat o rochie albastră, până deasupra genunchilor, iar în picioare avea o pereche de sandale nude.

Doamna Iohannis a avut puține emoții din cauza rochiei, pe care a trebuit să o stăpânească prinzând-o cu mâinile, căci vântul bătea foarte tare azi la Sibiu. Prima doamnă a țării a fost amabilă, ca de obicei, și a vorbit cu presa locală despre noul an școlar și despre ce își propune începând de azi.

Carmen Iohannis
Prima doamnă a țării și-a făcut poze cu elevii ei și le-a oferit câte o îmbrățișare călduroasă în pragul noului an școlar. Sursa foto: libertatea.ro

C. Iohannis: „Mi-a fost foarte dor de ei, sper că și lor de mine”

„E o zi specială pentru noi, începem un nou a școlar, suntem plini de emoții, de bucuria revederii, de speranțele unui an foarte bun. Sperăm să ne bucurăm în continuare de descoperirea noului, să fim entuziaști până la sfârșit și să avem multă răbdare unii cu alții. Mi-a fost foarte dor de ei, sper că și lor de mine…uite ce frumoși sunt…”, a declarat Carmen Iohannis astăzi, conform Sibiu Live.