Life

Carmen Iohannis, ținută inedită la vizita președintelui în Emirate. Cum a apărut îmbrăcată în fața arabilor

Carmen Iohannis i-a uimit pe mulți cu ținuta ei. Cum a fost îmbrăcată soția lui Klaus Iohannis la vizita președintelui în Emirate?
18.03.2023 | 16:27
Ce ținută a purtat Carmen Iohannis în la vizita în Emiratele Arabe Unite. Sursă foto: Administrația Prezidențială / Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Iohannis, alături de soțul ei, președintele Klaus Iohannis, desfășoară o vizită oficială în Emiratele Arabe Unite. Această vizită vine la inițiativa președintelui Emiratelor Arabe Unite, Șeicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan și este efectuată în perioada 18-21 martie 2023.

Ce ținută a purtat Carmen Iohannis în la vizita în Emiratele Arabe Unite

În cursul zilei de sâmbătă, președintele Klaus Iohannis alături de soția sa, Carmen Iohannis, au vizitat Monumentul Martirilor și Marea Moschee din Abu Dhabi. Acestea sunt de altfel două simboluri ale culturii și istoriei naționale. De asemenea, președintele țării a semnat și în cărțile de onoare deschise la cele două obiective.

ADVERTISEMENT

Administrația Prezidențială a publicat mai multe imagini de la acest eveniment. Am aflat astfel cum a ales să se îmbrace și Carmen Iohannis pentru o astfel de vizită. Soția președintelui Iohannis a optat pentru o rochie albastră, alături de o eșarfă, aceeași nuanță.

De asemenea, Carmen Iohannis și-a ținut părul desfăcut. Prima Doamnă a optat în același timp și pentru o pereche de ochelari de soare. În fotografiile publicate de Administrația Prezidențială mai apar și alte femei, unele dintre ele fiind acoperite total, din cap până în picioare.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, sunt persoane care de asemenea au optat pentru o ținută mult mai lejeră, la fel ca Prima Doamnă a României. Menționăm că recent, președintele Iohannis și soția sa au efectuat o vizită și în Singapore. Și de acolo au fost făcute publice câteva imagini.

Așa cu ne-am obișnuit deja, Carmen Iohannis a purtat o altă ținută, mai deosebită. Mulți i-au apreciat stilul, în timp ce alte persoane nu au fost tocmai încântate de articolele vestimentare pentru care a optat soția președintelui României, la un astfel de eveniment.

ADVERTISEMENT

Agenda președintelui Klaus Iohannis în Emiratele Arabe Unite

Menționăm că vizita oficială a lui Klaus Ioannis în Emiratele Arabe Unite este prima de acest nivel din ultimii 20 de ani. Șeful Statului urmează să poarte o serie de consultări oficiale, cu omologul său arab, Președintele Mohamed bin Zayed Al-Nahyan.

Conform Administrației Prezidențiale, se dorește evaluarea unor posibilități concrete care să consolideze cooperarea bilaterală dintre cele două țări. Sunt vizate mai multe domenii, de la cele economice, energetice până la agricultură și securitate alimentară.

ADVERTISEMENT

”Cu prilejul consultărilor oficiale, Președintele Klaus Iohannis și Președintele Mohamed bin Zayed Al-Nahyan vor evalua posibilitățile concrete de a dinamiza și consolida aspectele sectoriale ale cooperării bilaterale, în domenii de importanță majoră pentru cele două state, respectiv economic, comercial, energie, IT&C, securitate cibernetică, agricultură și securitate alimentară, educație, mediu, situații de urgență etc.

Cooperarea pe linia combaterii schimbărilor climatice va fi un subiect aparte pe agenda discuțiilor, având în vedere prioritățile Președintelui României în acest domeniu și rolul Emiratelor Arabe Unite de gazdă a viitoarei Conferințe a Părților pe tema schimbărilor climatice (COP28)”, a transmis Administrația Predențială.

Printre altele, cei doi oficiali vor discuta și despre războiul din Ucraina, dar și despre evoluțiile din Orientul Mijlociu. De asemenea, schimbările climatice și securitatea energetică sunt și ele pe listă. Se va mai discuta de asemenea și despre dezvoltarea durabilă, conform presidency.ro.

ADVERTISEMENT