Sport

O vedetă de la CSM București, depistată pozitiv înaintea meciului cu Brest: “Corona lovește din nou!”

Carmen Martin a fost depistată pozitiv înainte de a face deplasarea CSM-ului la Brest, în EHF Champions League. Este o pierdere importantă pentru "tigroaice".
19.01.2022 | 17:56
O vedeta de la CSM Bucuresti depistata pozitiv inaintea meciului cu Brest Corona loveste din nou
ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti joacă un meci important miercuri seara, împotriva celor de la Brest, în EHF Champions League. “Tigroaicele” au nevoie de două puncte care pot propulsa echipa în lupta pentru primele două poziţii ale grupei.

Carmen Martin, depistată pozitiv cu noul coronavirus!

Însă, Adi Vasile a primit o lovitură puternică înaintea meciului de miercuri seara. Carmen Martin a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus şi nu a mai făcut deplasarea în Franţa cu echipa.

ADVERTISEMENT

Carmen Martin a evoluat în weekend în meciul câştigat de CSM Bucureşti la Podgorica împotriva lui Buducnost, scor 28-20, însă la ultima testare înaintea restanţei cu Brest a ieşit pozitiv şi a rămas la Bucureşti.

Mesajul interului dreapta: “Din păcate, Corona loveşte din nou.”

Interul dreapta a postat un mesaj pe contul de Instagram în care anunţă că se simte bine şi prin care îşi declară susţinerea pentru meciul de la Brest:

ADVERTISEMENT

“Din păcate, Corona loveşte din nou. Mă simt bine şi vreau să mă întorc în echipă cât mai repede. Azi e Brest – CSM Bucureşti. Mult succes, fetelor!”, a fost mesajul lui Carmen Martin.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Carmen Martin (@carmen_martin4)

A patra jucătoare de la CSM Bucureşti care a contractat virusul!

Carmen Martin este a patra jucătoare din lotul celor de la CSM Bucureşti care a contractat virusul în acest început de an. Pe 6 ianuarie, FANATIK a anunţat că Ema Ramusovic, Samara Da Silva și Andreea Ailincăi au fost depistate pozitiv.

ADVERTISEMENT

Din cauza acestor infectări, meciul cu Brest a fost amânat iniţial şi se va desfăşura miercuri, de la ora 21:45. Este un meci foarte important pentru “tigroaice”, care ar intra în lupta pentru primele două locuri cu o victorie.

“Totul este foarte comprimat, trebuie să fim foarte pregătiţi la ora meciului”

Adi Vasile a declarat înaintea meciului cu Brest este foarte important ca jucătoarele să fie pregătite la ora meciului, mai ales că perioada este una dificilă cu multe meciuri de disputat:

ADVERTISEMENT

“Vom evolua cu echipele care sunt în jurul nostru în clasament. Totul este foarte comprimat, trebuie să fim foarte pregătiţi la ora meciului şi asta este tot ce contează. 

“Probabil în următoarele două luni vor mai fi multe cazuri printre noi”

Partea bună a acestei noi variante de COVID este că nu te afectează atât de tare şi poţi să revii mai repede de două săptămâni. O perioadă atât de lungă în care să fii rupt de activitate este foarte lungă.

În tot handbalul internaţional sunt foarte multe cazuri de COVID. Ne întoarcem într-un scenariu din urmă cu un an. Probabil în următoarele două luni vor mai fi multe cazuri printre noi, sper să ne şi imunizăm prin boală”, a spus Vasile înaintea meciului.

  • 33 de ani are Carmen Martin
  • 4 este locul ocupat de CSM Bucureşti în grupa de Champions League

 

 

ADVERTISEMENT