Life

Carmen Negoiță a bifat o nouă intervenție la nivelul feței. Ce și-a făcut fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

Carmen Negoiță, operație cadou la împlinirea a 42 de ani. Intervenția la care a apelat blondina și când se vor observa rezultatele.
13.10.2022 | 14:20
Carmen Negoita a bifat o noua interventie la nivelul fetei Ce sia facut fosta concurenta de la Bravo ai stil Celebrities
Carmen Negoiță, operație înainte de a împlini 42 de ani. Intervenția la care a apelat blondina. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a bifat o nouă intervenție la nivelul feței. Ce și-a făcut fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities cu foarte puțin timp înainte de a-și aniversa ziua de naștere. Vedeta a împlinit 42 de ani.

Carmen Negoiță, operație înainte de a împlini 42 de ani. Intervenția la care a apelat blondina

Carmen Negoiță a trecut de mai multe ori pragul cabinetelor estetice, semn că este foarte atentă la felul în care arată. De fiecare dată blondina recurge la intervenții chirurgicale foarte puțin invazive, așa cum este și ultima.

ADVERTISEMENT

Mai exact, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a recunoscut că a făcut câteva injecții la nivelul feței cu puțin timp înainte de a împlini 42 de ani. Rezultatele se vor vedea cu ochiul liber abia peste câteva luni.

„Eu consider că este foarte important să avem grijă de imaginea noastră și să prevenim sau să corectăm semnele îmbătrânirii, care sunt inevitabile. Eu vin la domnul doctor de câțiva ani, am urmat mai multe proceduri non-invazive sau minim invazive de care sunt foarte încântată.

ADVERTISEMENT

Întotdeauna am apreciat că mi-a respectat dorința de a merge spre tratamente cu rezultate naturale. Sunt adepta intervențiilor minim invazive pentru că știu că mă ajută să arăt bine pe termen lung, dar nu îmi place ca rezultatele să se vadă ostentativ.

Am mers la clinică pentru a face o procedură nouă, creată chiar de dumnealui. Se numește M-Rejuvenation și presupune mai multe injectări, în puncte-cheie ale feței, cu un cocktail personalizat de substanțe, care vor reîntineri întregul aspect estetic.

ADVERTISEMENT

Rezultatele finale se instalează în 2-3 luni și sunt de lungă durată, însă am început să văd diferențele deja după prima săptămână”, le-a mărturisit Carmen Negoiță fanilor de pe Instagram.

Carmen Negoiță, în formă maximă la 42 de ani

Carmen Negoiță este în formă maximă la 42 de ani și poate fi confundată foarte ușor cu o adolescentă. Bloggerița are o siluetă de invidiat, recunoscând că nu se ferește să apeleze la îmbunătățiri la nivelul corpului.

ADVERTISEMENT

A umblat puțin la forma și conturul buzelor sale, fără să exagereze în vreun fel. Blondina și-a augumentat și remodelat buzele cu acid hialuronic, iar acum acestea au un efect în forma literei V, în partea de sus.

Vedeta spune că toate intervențiile sunt realizate cât se poate de natural, Carmen Negoiță informându-se foarte mult înainte de a ajunge la medicul estetician.

ADVERTISEMENT
Tags: