News

Carmen Obârșanu, noul avocat al familiei Luizei Melencu, afirmații extrem de grave: ”Gheorghe Dincă va fi omorât în pușcărie”

19.11.2019 | 16:42
Carmen Obarsanu noul avocat al familiei Luizei Melencu afirmatii extrem de grave Gheorghe Dinca va fi omorat in puscarie
ADVERTISEMENT

Familia Melencu are un nou avocat. Carmen Obârșanu este un cunoscut avocat din Timișoara care de acum înainte va reprezenta în instanță familia Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani răpită și ucisă de mecanicul din Caracal. Avocata spune că Gheorghe Dincă riscă să fie ucis în spatele gratiilor.

Familia Melencu și-a schimbat avocatul. Carmen Obârșanu este noul apărător

Familia Melencu a luat decizia de a schimba apărătorul după ce în ultimele luni a fost reprezentată în instanță de Tonel Pop, avocatul care a făcut numeroase dezvăluiri despre caz. Monica Melencu s-a prezentat săptămâna trecută la sediul DIICOT alături de un cunoscut avocat din Timișoara. Este vorba de Carmen Obârșanu care a văzut deja dosarul dispariției celor două fete din cazul Caracal. Carmen Obârșanu a fost la curent cu crimele din Caracal înainte de a fi apărătorul uneia dintre părți. Avocata din Timișoara a intervenit prin telefon într-o emisiune TV la finalul lunii septembrie și a declarat la momentul respectiv că Dincă a luat asupra sa vina, dar nu va beneficia de niciun ban, dacă i-au fost promiși.

ADVERTISEMENT

„Mă gândesc că acest domn Dincă nu este un om bolnav. Am vorbit cu oamenii din Caracal. Este un om rău care speră să câștige ceva. Vreau să îi atrag atenția dacă se uită la televizor. Este un prost dacă el crede că va beneficia de banii ce i s-au promis pentru a lua asupra lui fapta! Va fi omorât după ce se va da o hotărâre definitivă! Și el nu este conștient de asta!”, a spus Carmen Obârșanu în urmă cu câteva luni, potrivit wowbiz.ro.

Monica Melencu a citit timp de 9 ore dosarul dispariției fiicei sale

Monica Melencu a mers săptămâna trecută la DIICOT unde a parcurs timp de 9 ore o parte din dosarul dispariției Luizei, fiica sa de 18 ani. Mama adolescentei vrea să știe care sunt probele care s-au strâns la dosar până la această oră, dar și ce se întâmplă cu raportul de la FBI. Vă reamintim că mai multe rămășițe umane găsite în pădurea de la marginea orașului Caracal au fost trimise în SUA pentru expertiză.

ADVERTISEMENT

Avocatul și familia Luizei Melencu au primit acces la 7 din cele 15 volume din dosarul crimelor de la Caracal. O parte din dosar a fost depus în instanță acesta fiind și motivul pentru care Monica Melencu a citit doar jumătate. Tot la sediul DIICOT Monica Melencu s-a întâlnit cu Georgiana Hosu, prim-procuror șef al instituției.I-am zis că vreau să știu ce s-a întâmplat cu Luiza. Că fetele nu sunt moarte și ea a zis că sunt suficiente probe la dosar”, a declarat Monica Melencu, potrivit romaniatv.net.