Life

Carmen Șerban, adevărul despre operațiile estetice suferite în ultima vreme. Câți bani a scos din buzunar cântăreața

Carmen Șerban s-a schimbat radical în ultima perioadă, după ce a apelat la mai multe intervenții chirurgicale. Artista a dezvăluit ce și-a făcut.
08.09.2021 | 20:17
Carmen Serban adevarul despre operatiile estetice suferite in ultima vreme Cati bani a scos din buzunar cantareata
Carmen Șerban, adevărul despre operațiile estetice suferite în ultima vreme. Câți bani a scos din buzunar cântăreața. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața a spus adevărul despre operațiile suferite în ultimii 3 ani, asta după ce a reușit să slăbească. Vedeta a dat jos aproximativ 15 kilograme.

Slăbirea a făcut-o pe Carmen Șerban să apeleze la medicii esteticieni pentru unele îmbunătățiri, una dintre acestea având mare legătură cu surplusul de grăsime.

ADVERTISEMENT

Ulterior, solista și-a micșorat nasul și a optat pentru un lifting facial. Cea de-a treia intervenție chirurgicală a avut loc la nivelul bustului.

Carmen Șerban, intervenții chirurgicale de mii de euro. Ce operații estetice are

Schimbările suferite de Carmen Șerban sunt vizibile cu ochiul liber, diferența fiind foarte ușor remarcată prin intermediul imaginile pe care le publică în online.

ADVERTISEMENT

Și pentru că orice intervenție costă, vedeta a fost nevoită să scoată din buzunar o sumă deloc neglijabilă. În total, cele trei operații estetice au costat 15.000 de euro.

„Am slăbit 15 kilograme și mi s-a făcut un surplus la față. Nu a fost ideea să apelez la un medic chirurg, dar aveam o deviație de sept foarte urâtă care mă împiedica de multe ori la cântări.

ADVERTISEMENT

Stăteam tot timpul cu spray-ul după mine. Aveam închisă o nară din naștere. Dacă tot am apelat, l-am rugat frumos să-mi facă o rinoplastie pentru că aveam un complex.

Mi l-a făcut în limite cât de cât naturale și mi-am făcut un lifting la față. Mi-am făcut o micșorare de sâni”, spunea Carmen Șerban în urmă cu ceva vreme, scrie click.ro.

ADVERTISEMENT

Carmen Șerban, planuri pentru alte operații estetice?

Intervențiile estetice au fost realizate de un medic renumit din Timișoara, în care solista a avut foarte mare încredere. Vedeta și-a corectat imperfecțiunile și este foarte mulțumită de rezultate.

Carmen Șerban nu regretă absolut nimic legat de operațiile suferite în ultimii 3 ani și se simte foarte bine în pielea ei pentru că și-a făcut tot ce și-a dorit.

Vedeta arată foarte bine la cei 50 de ani pe care-i are. În momentul de față nu-și dorește să mai apeleze la vreo intervenție chirurgicală.

ADVERTISEMENT
Tags: