Life

Carmen Șerban, despre minciunile apărute în mediul online la adresa ei: “S-a scris despre mine că am murit”

Carmen Șerban a rupt tăcerea și a vorbit despre toate informațiile false care s-au scris despre ea în mediul online. Unele lucruri au afectat-o enorm.
07.12.2022 | 18:31
Carmen Serban despre minciunile aparute in mediul online la adresa ei Sa scris despre mine ca am murit
Carmen Șerban, revoltată de ce s-a scris despre ea în mediul online. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Despre Carmen Șerban s-a tot scris în ultima perioadă, însă marea majoritate a informațiilor s-au dovedit a fi false.

Carmen Șerban, revoltată de ce s-a scris despre ea în mediul online

Asta o spune chiar celebra artista, care nu înțelege ce ar avea de câștigat cei care inventează anumite lucruri la adresa ei.

ADVERTISEMENT

La un moment dat se scria că artista ar avea un copil ascuns, iar acesta a fost doar începutul, spune ea. Cel mai deranjat este însă faptul că fanii săi ajung să fie mințiți, în timp ce persoanele care scriu ajung să câștige sume colosale de bani pe seama acestor fake news-uri.

“Problema este că cititorii sunt mințiți cu nerușinare și le este exploatată partea emoțională, întrucât ei se bucură sau suferă pentru un Artist drag sau apreciat”, a mărturisit aceasta, pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Ce s-a scris despre Carmen Șerban? La un moment dat s-a scris inclusiv că artista ar fi murit sau că ar avea un copil despre care nu vorbește.

Toate aceste lucruri i-au supărat familia enorm și de asemenea, i-au adus și un prejudiciu de imagine, mai povestește ea.

ADVERTISEMENT

“S-a scris despre mine, de nenumărate ori, ba că am murit, ba că am un copil și că îl ascund… și multe altele.

Nu am murit și nu am copii. Anumite invenții scrise cu nesimțire, au provocat multă supărare familiei mele, în special părinților și nepoților mei.

ADVERTISEMENT

Aceia care scriu și publică minciuni defăimătoare, aduc jignire și prejudiciu de imagine în familia celui despre care se scrie”, a explicat ea, pentru Wowbiz.ro.

Carmen Șerban și-a înregistrat numele la OSIM

Pentru Carmen Șerban, numele contează. Artista spune că încă din anul 2003, numele său a devenit un brand legal și că este înregistrat inclusiv la OSIM.

Pentru că mulți se folosesc de acest nume fără acordul ei și mai mult de atât, răspândesc și informații false, artista este hotărâtă să meargă cât de departe poate.

Aceasta a discutat inclusiv cu avocatul său, astfel încât situații de acest gen să nu se mai repete.

Amintim că celebra artistă a trecut și prin momente dificile după ce a fost depistată cu cancer.

Acesta este probabil și unul dintre motivele pentru care artista este extrem de afectată de anumite informații eronate, în special când vine vorba de starea ei de sănătate.

ADVERTISEMENT